close

Juriu

Felix Tataru

Felix Tataru

General Manager - GMP Advertising

Felix Tataru este general manager al GMP Advertising, agentie pe care a fondat-o in urma cu peste 10 ani. Alaturi de echipa GMP, Felix Tataru s-a implicat in campanii de educare, campanii sociale sau comerciale care promoveaza valori ca traditia, prietenia, curajul sau simtul civic. GMP s-a dezvoltat in timp, propunandu-si sa fie agentia care “Ajuta brandurile sa ajute oamenii”, asumandu-si rolul de educare si de promovare a adevaratelor valori prin campaniile pe care le creeaza, in beneficiul brandurilor dar si al oamenilor targetati.
 
Sub conducerea lui Felix Tataru, GMP a realizat campanii ca Bucovina pentru Bucovina, cu scopul de a restaura manastirile vechi din zona Bucovinei, campanii comerciale ca “De la un prieten”, pentru Alexandrion, care promoveaza prietenia adevarata, “Cupa Romaniei Timisoreana” sau “Fotbal adevarat”, ce vorbesc despre valorile adevarate ale fotbalului. Din 2010 GMP face parte din grupul de companii care gestioneaza comunicarea CSR a Petrom. Experienta GMP este imbogatita si de campanii sociale pentru Fundatia Sf. Macrina, Concordia, SECS, Fundatia Sensiblu, MNAR, Apa Nova, Fundatia Alexandrion Group, Berarii Romaniei si altele.
 
La initiativa sa, GMP a lansat un program de sprijinire a cazurilor sociale, implicand clienti si parteneri in campanii de strangere de fonduri sau de ajutorare pentru persoane sau asociatii cu nevoi speciale.
 
La nivel personal, s-a implicat in campania de strangere de fonduri si de promovare a alpinistei Crina Coco Popescu, un simbol national, care la doar 16 ani a devenit prima alpinista din lume care a terminat circuitul Seven Volcanoes, escaladand cei mai inalti vulcani de pe cele sapte continente.
 
Alaturi de sotia sa Nadia si-a asumat rolul de a crea un mediu sigur pentru copii si educational pentru acestia si parintii lor. In 2005 au lansat primul radio din Europa pentru familiile cu copii, Itsy Bitsy, care le ofera acestora programe educationale si inspirationale.
 
In calitate de presedinte al International Advertising Association Romania, Felix Tataru s-a implicat in lansarea Scolii IAA de Marketing si Comunicare, un program de training intensiv adresat profesionistilor si incepatorilor din industria comunicarii, recunoscuta la nivel global.
 
Felix Tataru are 37 de ani, studii Teologice, de regie de film si a urmat cursurile de EMBA ale Berlin School of Creative Leadership.


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes