close

Juriu

Despina  Andrei

Despina Andrei

Manager Comunicare şi Strângere de fonduri - UNICEF în România

Despina Andrei este Managerul de Comunicare şi Strângere de fonduri al UNICEF România, unde coordonează strategii integrate de comunicare, advocacy şi de strângere de fonduri. Începând cu anul 2006, ea a construit parteneriate cu sectorul privat şi cu lideri de opinie din diverse domenii, campanii de informare şi strângere de fonduri premiate, care au susţinut copii vulnerabili şi marginalizaţi din România şi din lume. Despina are peste 20 ani de experienţă profesională şi rezultate dovedite în strângere de fonduri, comunicare, vânzări şi marketing. Înainte de a se alătură echipei UNICEF, ea a lucrat în sectorul privat, unde a coordonat activităţi de marketing şi vânzări în zona de retailing.
 
Despina crede cu tărie că o diferenţă reală în viaţa copiilor şi a familiilor aflate în dificultate se poate face în timp şi doar lucrând împreună.
 
Absolventă a Facultăţii de Matematică-Informatică din cadrul Universităţii Bucureşti, Despina deţine, de asemenea, un EMBA de la Asebuss şi un Masterat în Comunicare şi Relaţii Publice în cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), precum şi o certificare pe zona de Leadership la Gordon Institute of Business Science din cadrul Universităţii din Pretoria.


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes