close

Juriu

Costel Meleanca

Costel Meleanca

Expert Marketing - Compania Nationala Posta Romana S.A.

Intr‑o cariera profesionala in care a acumulat o experienta in marketing de peste 20 de ani,  a detinut pozitii la nivel managerial la Flaro S.A., Daewoo Automobile Romania S.A. si Ford Romania S.A.
Din anul 2009 a preluat coordonarea Departamentului Marketing al Postei Romane, unde activeaza si in prezent.
 
Timp de peste 6 ani a detinut pozitia de General Manager pentru Bucuresti al Daewoo Automobile Romania SA si - ulterior achizitiei de catre Ford a companiei - a coordonat Departamentul Marketing al Ford Romania SA si Centrul Regional Bucuresti.
 
A initiat si coordonat multiple proiecte de parteneriat intre companiile sus mentionate si organizatii, institutii si alte companii din tara si strainatate.
 
Este membru titular al ANEVAR (Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania) si expert evaluator in cadrul CECAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania).
 
A elaborat studii, analize, prezentari si a predat cursuri de pregatire profesionala in cadrul Camerei de Comert si Industrie si Fundatiei Romano-Germane Sibiu. Este implicat in dezvoltarea si administrarea de sisteme e-learning.


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes