close

Juriu

Alexandra Corolea

Alexandra Corolea

Community Affairs Specialist - BCR

Din 2009, Alexandra este Community Affairs Specialist la BCR. Aici se ocupa de coordonarea si implementarea proiectelor de CSR ale bancii, in domeniile educatie financiara si antreprenoriala, acces la educatie pentru categoriile defavorizate, antreprenoriat social si solidaritate sociala. 

Experienta sa in domeniul CSR a inceput insa in 2007, ca editor online la ResponsabilitateSociala.ro, primul si cel mai important portal de CSR din Romania.  

Alexandra a absolvit in 2008 Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, specializandu-se in Relatii Publice. Are un master in Comunicare Politica la SNSPA, iar in prezent urmeaza cursul Strategies for Sustainability Management in cadrul Universitatii Harvard.  

De asemenea, Alexandra face parte din grupul de lucru „Voluntariatul sprijinit de angajator si Responsabilitatea sociala corporativa”, in cadrul Anului European al Voluntariatului 2011, unde lucreaza alaturi de alti profesionisti in domeniu la promovarea rolului voluntariatului sprijinit de angajator ca element esential al responsabilitatii sociale corporative. 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes