close

Juriu

Cosmina Frincu

Cosmina Frincu

CSR & Sponsorship Manager - BRD - Groupe Societe Generale

Cosmina Frincu lucreaza din 2005 in BRD – Groupe Société Generale, in primii 3 ani fiind responsabila de comunicarea financiara si relatia cu investitorii.

Din 2008, ocupa functia de CSR & Sponsorship Manager. Rolul ei este sa coordoneze strategia de dezvoltare durabila a bancii, avand atributii directe in special in politica sociala si de mediu -  programul bancii de reducere a impactului negativ direct asupra mediului, programele de implicare in comunitate si sponsorizarile din domeniul cultural si sportiv.
 
Cosmina a absolvit in 1997 Facultatea de Stiinte Politice si Administrative a Universitatii Bucuresti si are un master in Relatii Internationale, la aceeasi facultate.
 
Intre anii 1997 si 2000 a lucrat ca Expert si Consilier in cadrul Departamentului Politica Externa al Presedintiei Romaniei, printre atributiile sale numarandu-se redactarea materialelor pentru intalnirile de politica externa ale Presedintelui si organizarea vizitelor oficiale.
 
Are peste 9 ani de experienta in comunicare, in companii multinationale. Este medaliata cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Ofiter, acordat de Presedintele Romaniei, in anul 2000.
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes