Pentru ca magazinul IKEA isi propune sa faca lucrurile din ce in ce mai bine, cu grija pentru oameni si mediu, incepand de anul acesta, face un nou pas in aceasta directie, lansand Angajamentul IKEA Romania fata de Comunitate.

Ce presupune acest lucru?
IKEA Romania va sprijini un proiect destinat comunitatilor din imprejurimile magazinului.

In 2012, compania si-a propus sa aleaga un proiect care sa sustina protectia drepturilor copilului si educatia. Proiectul ales va primi din partea IKEA Romania un buget de 30.000 euro pentru dezvoltarea sau derularea de activitati care sa produca schimbari pe termen lung.

Ce tip de proiect va fi sustinut?
Cele mai importante persoane din lume sunt copiii. De aceea, ei vor fi primii beneficiari ai acestei initiative. Astfel incat, in 2012, magazinul IKEA isi va concentra toate eforturile in vederea sustinerii cauzelor copiilor.
IKEA Romania va cauta cel mai potrivit partener pentru dezvoltarea de programe si proiecte care au ca scop bunastarea copiilor.

Cum se va face selectia proiectului castigator?
Pe data de 25 aprilie 2012 declaram deschisa sesiunea de inscrieri. In concursul de proiecte se pot inscrie Organizatii non-guvernamentale (ONG) sau fundatii. Pentru a putea aplica, ONG-urile sau fundatiile vor trebui, in primul rand, sa indeplineasca o serie de criterii, enumerate in documentul Ghid de sponsorizare.

Suma disponibila pentru anul 2012 este echivalentul in lei a 30.000 EUR.

Aria de desfasurare a proiectelor: municipiile Bucuresti si Ploiesti, judetul Ilfov.

Data de lansare a ofertei de sponsorizare: 25 aprilie 2012.

Data limita de depunere a cererilor de sponsorizare: 24 mai 2012, ora 14.00 (data postei sau data de livrare prin curier).

Toate informatiile, explicatiile si formularele ce trebuie completate, vor fi disponibile si pe site: www.ikea.ro/impreuna-pentru-copii.