CSR’08 Living the Green, Conferinta Internationala de Responsabilitate Sociala Corporatista a ajuns la cea de-a treia editie.

Pe 20 si 21 octombrie, la JW Marriott, specialisti din mediul de afaceri international si din companii autohtone de succes, autoritati din tari precum Marea Britanie sau Olanda, ONG-uri si mass media, vor dezbate subiecte de actualitate si vor propune solutii viabile pentru vremuri nesigure. 

In cadrul unui "maraton" de 2 zile, cu 8 sesiuni deschise si 4 workshop-uri, Saga Business&Community, cu sustinerea CSR Europe si Orange Romania, continua dialogul initiat in 2006 pentru  solutionarea provocarilor contemporane.
 
Cum poate responsabilitatea sociala sa duca la cresterea loialitatii si a increderii angajatilor? Cum ne putem asigura un viitor pozitiv intr-o lume in care valoarea brandului si reputatia sunt vazute ca activele cele mai de pret ale unei companii? Cum sa folosesti responsabilitatea sociala ca o unealta eficienta de management al talentului? Raspunsul poate fi gasit in studiile de caz  si in experienta impartasita de manageri de top ai unor companii multinationale de succes precum: Richard Moat – Orange Romania, Mariana Gheorghe – Petrom sau Emil Delibashev  – British Airways.

CSR’08 - Living the Green le va arata marketerilor, publicitarilor, comunicatorilor si specialistilor in relatii publice si resurse umane cum sa foloseasca politici eficiente de responsabilitate sociala care sa le sprijine obiectivele. In cadrul celor 12 sesiuni, specialisti precum: Andreea Mihai – Marketing Director, Carrefour, Cosmin Alexandru – Managing Partner, Brandivia, Terry March - Senior Vice President, The Chartered Institution of Wastes Management, Nicolas Ceasar – Senior Consultant, Ashridge InterfaceRaise Programme, Catherine Invernizzi - Group CSR Coordinator, France Telecom, vor arata care sunt cele mai potrivite practici responsabile care au efecte pozitive pentru propria afacere, dar si pentru un mediu economic sustenabil.

"CSR’08 este o marturie memorabila a faptului ca initiativele corporatiste verzi nu sunt doar esentiale pentru supravietuirea planetei, dar au sens si in ceea ce priveste afacerile. Conferinta va fi o intalnire a mintilor si o oportunitate unica de a invata din experientele practicienilor si a expertilor." spune Terry March, care va vorbi in cadrul sesiunii Managementul deseurilor, un pas mai aproape pentru un mediu mai bun.

"Companiile care privesc spre viitor nu mai vad provocarile sociale si de mediu ca si obstacole dar ca oportunitati pentru inovare si crestere. In domeniul responsabilitatii sociale (CSR), aflat in dezvoltare rapida, atentia se indreapta asupra trecerii de la managementul riscului spre o abordarea vizionara si antreprenoriala care incearca sa creeze oportunitati de valoare si identitate pentru inovarea strategica -  in beneficiul afacerii, societatii si a mediului, de asemenea." spune Kerstin Born, Executive Director, CSR Europe.

Vineri, 17 octombrie este ultima zi de inscrieri la conferinta. Reducerile oferite de organizatori si de partenerii evenimentului, cat si detalii despre taxa de inscriere, se pot gasi pe www.csr08.ro sau la:

Raluca Asanache
raluca.asanache@sbc.com.ro.
Mobil: 0751 163 414