Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Mega Mall aduce aproape de cei mici personajele preferate din seria „Eroii în Pijama”, în cadrul unei expoziții interactive. Evenimentul este lansat în premieră în România și este organizat sub licență EOne (Entertainment One). 

În perioada 25 mai – 10 iunie, Mega Mall îi invită pe cei mici să se distreze alături de gașca PJ Masks („Eroii în Pijama”), din seria de desene animate cu același nume. Personajele principale ale expoziției sunt cei trei prieteni în vârstă de 6 ani, Connor, Amaya și Greg, care noaptea se transformă în super-eroii Pisoi (Catboy), Bufniță (Owlette) și Șopi (Gecko), pentru a „salva ziua”. După ce cântă „Pijamalele noi le luăm, în timpul nopții ziua salvăm!”, momentul marcant al transformării din copii obișnuiți în curajoșii super-eroi, cei trei trec prin numeroase aventuri pline de acțiune, rezolvând misterele și haosul din oraș.

Dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani, expoziția poate fi vizitată de grupuri de până la 25 de persoane și va include mai multe zone de activități distractive. Astfel, în cadrul evenimentului, cei mici vor descoperi sediul Eroilor în Pijama, locul unde începe întreaga acțiune, după care vor fi invitați către alte zone surpriză: zona „Este timpul sa devii un Erou”, zona Parkour, zona Atelier și zona Photobooth. În fiecare dintre acestea, copiii vor fi ghidați de către o echipă dedicată, care îi va susține în a parcurge întregul traseu, finalizat  cu mult așteptata întâlnire cu cele trei personaje din seria animată.

După ce explorează sediul Eroilor în Pijama, micii vizitatori vor parcurge zona Parkour, cea mai antrenantă din întregul traseu. Aici, li se vor explica regulile jocului și se vor putea distra pe parcursul celor 6 activități surpriză: cățărare, coborâre pe frânghii, sărituri prin cercuri, evitarea obstacolelor de pe un perete, trecerea prin tunel și scufundarea într-o piscină cu mingi. Odată ce au terminat cu succes această serie de provocări, fanii celebrului desen animat se vor putea masca în personajul preferat, utilizând tabletele din zona „Este timpul să devii Erou”. 

Umătoarea oprire, zona Atelier, este destinată unor activități de desen, construcție de puzzle-uri și alte jocuri creative. Apoi, prin tehnologia ecranului verde din zona Photobooth, copiii se vor putea vizualiza ca făcând parte din desenul animat și se vor putea fotografia în atmosfera din „Eroii în Pijama”.

La sfârșitul traseului format din cele patru zone, micii vizitatori se vor întâlni pe scenă cu mascotele Pisoi, Bufniță și Șopi, alături de care vor avea ocazia să se fotografieze.

Expoziția va fi dechisă zilnic, între orele 10:00 și 20:00, iar intrarea este liberă. Părinții sunt invitați, însă, să rezerve locurile pentru cei mici la adresa rezervari@megamallbucuresti.ro sau la numărul de telefon 0756.140.191.
 


***
Despre Mega Mall
Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 77.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.
 
Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, Secom, INCI, NEXT, Hilfiger Denim, Musette, Moarch, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti sau Aldo. Ofertei de food court li s-au adăugat în 2017 Taco Bell, McDonalds, Sbarro și Two by Trickshot, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu billiard și bowling. De la începutul anului 2018, portofoliul mallului bucureștean s-a îmbunătățit cu Bebe Supermarket, Under Armour, Sbarro, Secom, Sizzer, Hummel. Mega Mall marchează și o serie de premiere pe piața din România, aici fiind  inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz.