30 days of Happy Events! Happy Cinema susține evenimentele organizate de asociații, ONG-uri, instituții sau persoane care doresc să schimbe în bine comunitatea din care fac parte. 

În perioada 1 iulie – 30 iulie, cinematograful va găzdui gratuit evenimente cu impact social, în cele 7 săli de care dispune și în cafeneaua Happy Cinema. 

"De multe ori, inițiative de lăudat nu sunt concretizate pentru că nu se găsesc spații corespunzătoare pentru organizatorii cu buget limitat. Dorim să susținem asociațiile și ONG-urile care sunt la început de drum și care își propun să dezvolte diverse activități cu scop caritabil, fie de tip conferință, întâlniri, dezbateri, strângeri de fonduri sau alt tip de activități, dar nu au un buget pentru închirierea unei săli sau nu au un sediu potrivit pentru proiectele lor", declară Diana Cercel, marketing manager.

Unul din cuvintele cheie care definește brandul Happy Cinema este acela de accesibilitate, atât pentru spectatorii care doresc să vizoneze filme la prețuri accesibile în cele mai bune condiții, cât și pentru diverși parteneri care fac eforturi pentru dezvoltarea socială și culturală a societății noastre. 

Înscrierile pentru organizarea diverselor evenimente la Happy Cinema în perioada 1-30 iulie se realizează online la adresa diana.cercel@happycinema.ro cu minim 10 zile înainte de eveniment.

Printre partenerii cu care Happy Cinema a colaborat pentru evenimente cu caracter social, până acum, se numără Hospice Casa Speranței, Asociația CONIL și ONG-uri și asociații studențesti. 

***
Pe piața operatorilor din România, HAPPYCINEMA® este un brand construit cu un capital 100% românesc, a cărui misiune este aceea de a permite, prin serviciile oferite și politica tarifară, accesul publicului român la o experiență cinematografică de calitate.  La Happy Cinema, iubitorii de film au la dispoziție 1150 de locuri în șapte săli confortabile și o experiență cinematografică de calitate la cele mai accesibile prețuri: între 11 și 25 de lei.