Sa REdai o sansa inseamna sa dai posibilitatea unui nou inceput, unei imbunatatiri, unei schimbari in bine. Sansa poate fi o iertare sau pur si simplu o fereastra deschisa catre o mai buna intelegere.

Stim ca nu e intotdeauna usor sa o iei de la capat. Uneori pare la fel de imposibil cu a fi vizitat de un pegas, un unicorn si un ponei roz. Simultan.  Plop care sa faca pere nu am gasit inca, dar pegas, unicorn si ponei roz care sa te convinga sa contribui la cel mai mare lant online de fapte bune, da. Ei sunt postasii proiectului, cei care livreaza cu o cantare si cu incantare fiecare sansa trimisa unui destinatar.

De la bune intentii la o noua sansa drumul e lung. Un kilometru ca sa fim mai exacti. Fiecare sansa din aplicatia de Facebook aduce un nou kilometru pe cel mai lung traseu online de fapte bune pe care ne propunem sa-l cream. La finalul proiectului vom masura drumul si vom putea spune cu exactitate cu cati kilometri e mai buna lumea in care traim. Ne-am bucura sa putem chiar inconjura Pamantul de cateva ori cu fapte bune. Vrei sa contribui si tu?

E simplu. Intri pe https://apps.facebook.com/reda_o_sansa/ si tot ce ai de facut este sa REdai si tu o sansa unui prieten atunci cand primesti o noua sansa de la cineva. Sau sa faci tu primul pas, pornind propriul tau lant de noi sanse. E ca-n viata. Nu poti rasplati indeajuns un gest frumos, dar il poti da mai departe cu prima ocazie. Asta este formula de multiplicare a binelui in lume.

REda o sansa este un manifest marca RE Concept sustinut responsabil de catre Coca-Cola HBC Romania.

RE Concept este platforma de responsabilitate sociala a Coca-Cola HBC Romania, dedicata ideii ca RE este inceputul tuturor actiunilor care schimba in bine lumea.

Next Advertising este o agentie de publicitate diferita. Filozofia ei este sa isi utilizeze creativ toate competentele pentru a dezvolta proiecte relevante, recunoscute, revolutionare si remarcabile.

Mai multe informatii despre platforma de responsabilitate sociala a Coca-Cola HBC Romania gasiti pe www.theREconcept.ro. Informatii suplimentare despre proiectul REda o sansa  puteti solicita la:
semida.duriga@next.advertising.ro ; reply@theREconcept.ro