In cadrul seriei de interviuri Societal, Oana Radu vorbeste din partea Asociatiei Aspiratii si Motivatii pentru Viitor (AMV) despre beneficiarii si obiectivele proiectelor pe care le desfasoara.


Care este profilul beneficiarilor proiectelor AMV?
„Misiunea asociatiei noastre este de a sprijini persoanele cu dificultati sociale, in special tinerii. Am avut diverse proiecte in care am lucrat cu copii din centre de plasament si tineri din apartamente sociale dar si cu copii sau tineri din familii dezorganizate sau cu probleme economice, materiale.”


Care sunt principalele obiective ale asociatiei dumneavoastra?
„Obiectivele noastre sunt implicarea in invatarea non-formala. Incercam sa facem beneficiarii nostri sa aiba incredere in ei si in acelasi timp sa invete pe mai multe cai in afara scolii.”


Oana Radu, Asociatia Aspiratii si Motivatii pentru Viitor



Interviul complet poate fi vizualizat aici.


***
Seria de interviuri "Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila"
Societal invita organizatiile societatii civile la un dialog pe tema dezvoltarii durabile pornind de la propriile activitati, proiecte si experiente. Startul campaniei este dat de 30 de ONG-uri, care explica intr-o serie de interviuri care este contributia lor la dezvoltarea durabila. Campania invita toate organizatiile non-profit interesate de demersul Societal sa promoveze principiile dezvoltarii durabile. Detaliile despre cum se pot implica ONG-urile sunt disponibile pe pagina campaniei.