Fundatia „Pentru Voi” organizeaza in perioada 17 – 24 august o scoala de vara pentru 50 adulti cu dizabilitati intelectuale la Sasca Montana in judetul Timis.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului Economia sociala - o sansa pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - „Investeste in oameni!”.
 
Programul scolii de vara include jocuri de inter-relationare pentru formarea si dezvoltarea abilitatilor de cooperare si relationare, ateliere de creatie, competitii sportive, drumetii, plimbari in aer liber, discoteca in fiecare seara si la final, traditionalul foc de tabara. Toate aceste activitati vin in intampinarea nevoii de a se cunoaste mai bine, de a se accepta pe ei insisi, de a-si face noi prieteni. Scoala de vara este un prilej de bucurie, relaxare si voie buna pentru beneficiarii nostri, ea fiind pentru multi din ei singura excursie de care au parte.

Vara aceasta Fundatia „Pentru Voi” a mai organizat 2 scoli de vara pentru alte 76 persoane cu dizabilitati intelectuale la Raul Alb in judetul Caras-Severin si la Poieni Strambu, in judetul Timis.