In cadrul proiectului “Coloreaza-ti comunitatea!”, finantat de catre CEE Trust, Asociatia Colors selecteaza 28 de bloggeri si lucratori din ONG-urile din Brasov si Sibiu cu scopul de a identifica lucrurile pozitive si culorile din comunitate.

Astfel, timp de 10 luni, bloggerii si lucratorii din ONG-uri, impreuna cu echipa proiectului si partenerii vor evalua cele doua comunitati pentru identificarea aspectelor pozitive, vor realiza un blog foto cu 1001 culori identificate in Brasov si Sibiu si vor realiza dezbateri publice pentru a gasi culorile care lipsesc. Acest proiect va oferi totodată cadrul in care participantii isi vor imbunatati cunostintele din domeniile web 2.0 si al promovarii cauzelor.

Selectia va fi facuta avand in vedere urmatoarele criterii:

- bloggeri: varsta intre 15-35 de ani, din Brasov si Sibiu, cu experienta relevanta in utilizarea camerei foto digitale, a platformelor de blogging si a construirii unei comunitati web 2.0, cu disponibilitate in a-si asuma un rol mai activ in comunitatea din care fac parte

- lucratori din ONG-uri: varsta intre 15-35 ani, din Brasov si Sibiu, cu experienta relevanta in promovarea cauzei organizatiei din care fac parte, in derularea de campanii si/ sau activitati nonformale si in utilizarea camerei foto digitale, cu disponibilitate in a-si asuma un rol mai activ in comunitatea din care fac parte.

Participantii vor trebui sa participe integral si in mod activ la toate activitatile proiectului, pe parcursul caruia vor avea ocazia sa-si impartaseasca din cunostinte, dar si sa invete lucruri noi, de la ceilalti participanti.

Persoanele interesate sunt asteptate sa descarce formularele de inscriere de pe plinideidei.wordpress.com, sa ataseze 3 poze (poza personala tip portret, poza preferata si o poza reprezentand orasul din care fac parte), precum si o scrisoare de sustinere din partea organizatiei (in cazul lucratorilor din ONG-uri) si sa le trimita pe adresa as_colors@yahoo.com pana la data de 16 aprilie 2010. Persoanele selectate vor fi contactate pentru un interviu online. Rezultatele finale vor fi facute publice in 30 aprilie.

Pentru mai multe informatii contactati: Claudia Popa, presedinte Asociatia Colors, telefon 0745052151.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a-si atinge potentialul lor maxim de-a lungul existentei lor. Asociatia promoveaza un stil de viata sanatos, activ si implicat in Brasov si Sibiu.