Evenimentul este o invitatie deschisa adresata in special companiilor, autoritatilor si institutiilor de presa, cu scopul de a promova un comportament responsabil in randul angajatilor si a partenerilor de afaceri. Participantii vor primi consultanta si suport logistic gratuit - in acest sens, vor fi puse la dispozitie materiale informative necesare, flyere, cutii de colectare, etc. Pentru celelalte tipuri de deseuri Alucro vine in sprijinul dumneavostra prin parteneriatele existente cu celelalte asociatii de profil. 
 
Asociatia Non Profit Alucro este singura organizatie din Romania care deruleaza campanii de informare dedicate colectarii si reciclarii dozelor din aluminiu. Ca urmare a faptului ca din 2011 reprezinta in Romania programul international Every Can Counts - o platforma europeana prezenta in mari tari ca UK, Irlanda, Franta, Austria -, desfasoara ample activitati de informare si educare cu privire la reciclarea dozelor din aluminiu, colaborand astfel cu autoritatile statului, companiile de profil (societati de salubritate, centre de colectare), diverse societati comerciale, ONG-uri si institutii de invatamant dar si printr-un dialog direct cu cetatenii in cadrul evenimentelor publice.  
 
In Romania, programul EveryCanCounts este implementat in companii ca UPS Romania, Toyota, Amway Romania, Bosch sau Continental, scoli si institutii publice din toata tara. 
 
Participarea la acest eveniment este gratuita.
 
Pentru mai multe detalii legate de participare sau pentru confirmari ne puteti contacta la telefon: 0724.314.045 sau prin e-mail: nicoleta.talpes@imagefactory.ro.