Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile angajeaza experti in domeniul dezvoltarii organizationale si evaluatori de nevoi in cadrul Programului Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.03.03 – "Integrarea în societate a tinerilor apartinand minoritatilor si grupurilor dezavantajate"

Pentru posturile de experti in domeniul dezvoltarii organizationale constituie un avantaj experienta anterioara ca si expert de dezvoltare organizationala in cadrul programelor sau proiectelor cu finantare nerambursabila, cu precadere programe de finantare pentru organizatiile neguvernamentale.

Printre responsabilitatile pe care persoanele selectate le vor avea in cadrul programului se numara:

- elaborarea de instrumente in vederea identificarii nevoilor de dezvoltare organizationala pentru organizatiile beneficiare de finantare nerambursabila,
- intocmirea rapoartelor de evaluare a nevoilor de dezvoltare organizationala pentru organizatiile beneficiare in vederea facilitarii implementarii cu success a proiectelor si a dezvoltarii serviciilor de integrare a copiilor si tinerilor din medii defavorizate.
- Implicarea activa in sustinerea de sesiuni de instruire privind managementul de proiect, etc
- Elaborarea si monitorizarea planurilor de actiuni in vederea sustinerii organizatiilor de a oferi servicii adecvate beneficiarilor proiectelor implementate.
- etc

Persoanele interesate sunt rugate sa transmita CV si scrisoare de intentie (indicand numarul programului si pozitia pentru care aplica, respectiv Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.03.03- expert dezvoltare organizationala”) la adresa de e-mail training@fdsc.ro sau fax 021 310 01 80, persoana de contact Silvia Misu, pana la data de 1 Februarie 2010. Doar persoanele selectate vor fi contactate pentru interviu.

Pentru posturile de evaluatori de nevoi constituie un avantaj implicarea directa in proiecte ce au vizat dezvoltarea abilitatilor de viata, cu precadere proiecte implementate de catre organizatiile neguvernamentale.

Printre responsabilitatile pe care persoanele selectate le vor avea in cadrul programului se numara:

- Identificarea si analiza nevoilor de dezvoltare organizationala a beneficiarilor de finantare nerambursabila;
- Cooperarea cu expertii de dezvoltare organizationala in vederea elaborarii si implementarii planurilor de actiune ce vizeaza cresterea capacitatii organizatilor beneficiare de a dezvolta servicii pentru integrarea tinerilor apartinand minoritatilor si grupurilor dezavantajate;
- Implicarea activa in sesiunile de instruire in domeniul abilitatilor de viata
- Etc

Persoanele interesate sunt rugate sa transmita CV si scrisoare de intentie (indicand numarul programului si pozitia pentru care aplica, resopectiv Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.03.03- evaluator nevoi”) la adresa de e-mail training@fdsc.ro sau fax 021 310 01 80, persoana de contact Silvia Misu, pana la data de 1 Februarie 2010. Doar persoanele selectate vor fi contactate pentru interviu.

Sursa: StiriONG.ro