Eco Ville se adresează cetățenilor și autorităților locale și este disponibilă în Marketplace-ul Azure Microsoft

 

Soluția Eco Ville pentru gestionarea eficientă a deșeurilor este accesibilă începând de astăzi, la doar un click distanță, în Marketplace-ul Azure Microsoft. Aplicația Eco Ville se adresează cetățenilor și autorităților locale, oferind o  tehnologie de ultimă generație care permite orașelor să revoluționeze practicile de gestionare a deșeurilor.

 

Aplicația aparține companiei TechBolide, brandul definit de responsabilitate, inovație și integrarea digitală a soluțiilor pentru procese și operațiuni destinate economiei circulare. Clienții TechBolide au posibilitatea de a accesa platforma cloud Azure, care oferă siguranță și eficiență, prin procese de gestiune și implementare optimizate.

 

Demersul are la bază succesul TechBolide de a integra produse globale și europene pe platforma Microsoft, platformă ce constituie un suport real pentru transformare digitală în beneficiul oamenilor, organizațiilor și industriilor din întreaga lume.

 

Platforma Azure reunește peste 200 de produse și servicii dezvoltate pentru a oferi soluții utile pentru protejarea mediului tot mai amenințat de dezastre. Toate aceste reacții vin ca răspuns la nevoia de a promova sustenabilitatea și implicarea în economia circulară.

 

Eco Ville, aplicația ce revoluționează gestionarea deșeurilor pentru autoritățile locale și dă voce comunității, a făcut deja pași importanți de la faza de aplicație-pilot la faza evoluată, și operează cu beneficii semnificative în Bihor, o suprafață extinsă de pe teritoriul României, aflându-se în faza de testare și în Franța. Avantajele sunt observate pentru toate cele 3 părți implicate: autorități responsabile și consilii județene, comunitatea interesată de sănătatea mediului și operatorii de salubritate. Fiecare parte interacționează cu ușurință cu aplicația, folosind interfețe de utilizator intuitive, iar întreaga regiune se bucură de un mediu sustenabil – aer curat, natură frumoasă și protejată – ca rezultat al organizării avantajoase și al comunicării optimizate oferite de Eco Ville.

 

Mădălina Smochină, CEO și Fondator al TechBolide a declarat: „Principiile-cheie ale colaborării implică viziunea și interesul comun. Infrastructura noastră este scalabilă, avem suportul lor, iar acum suntem listați în Marketplace-ul Azure. Aplicația Eco Ville funcționează pe infrastructura Microsoft care asigură exact scalabilitatea și agilitatea la care aspiră toată lumea. Acest lucru ne permite implementarea pe sisteme amplificate, iar acesta este răspunsul la ambiția TechBolide: dezvoltăm toate produsele la nivel european și global, oferind soluții pentru întreaga lume. Convergența tehnologică este obligatorie în ziua de azi – de aceea, alături de Microsoft, putem asigura tuturor clienților accesul la digitalizare, la produsele și serviciile TechBolide.”

 

Georgiana Bădălică, Top Executive & Marketing Strategist a afirmat: „Ne-am atins un obiectiv strategic. A fi listați în Marketplace-ul Azure ne aduce toate beneficiile de care aveam nevoie pentru rezultate extraordinare: suportul specializat pentru promovarea produselor noastre către toți clienții și întreaga infrastructură. Colaborarea cu Microsoft reprezintă o formă de validare, o confirmare a brandului ca jucător de primă ligă. Se poate spune că Microsoft încurajează zona de marketing pentru produse, motiv pentru care am construit o strategie de punere pe piață puternică: de la LP-ul Eco Ville până la campanii educative și comerciale online, și la emisiunile IT cu cea mai largă audiență; de la interviuri în publicații prestigioase până la materiale video demonstrative și conținut de social media menit să popularizeze cele mai performante produse care necesită traducerea jargonului tehnic în limbaj accesibil. Credem cu tărie că digitalizarea și implicarea în economia circulară ne privește pe toți.”

 

Jake Zborowski, General Manager Microsoft Azure Platform la Microsoft Corp., a precizat: „Prin Marketplace-ul Microsoft Azure, clienții de pretutindeni pot găsi, cumpăra și dezvolta cu ușurință soluții partener de încredere, certificate și optimizate pentru Azure. Suntem bucuroși să îi spunem bun venit soluției TechBolide în ecosistemul în continuă creștere al Azure Marketplace.”

 

Azure Marketplace este o platformă online unde se cumpără și se vând soluții cloud certificate pentru funcționare cu Azure. Azure Marketplace ajută companiile în căutare de soluții cloud-based inovatoare să se conecteze cu partenerii care au dezvoltat soluții gata de utilizare.

 

Clienții Microsoft Azure de pretutindeni au acum acces la produsele și serviciile TechBolide, beneficiind de privilegiul scalabilității, de încrederea și agilitatea oferite de Azure, pentru a-și dezvolta aplicațiile eficient și pentru a construi strategii de business performante.

 

Aflați mai multe despre Eco Ville, aici.

 

***

 

Despre TechBolide:

În calitate de producător european, TechBolide se remarcă prin expertiză inovatoare și garantează evoluție în oferirea de soluții inteligente în arii precum IoT, software și hardware de calitate superioară.

 

TechBolide este expert în soluții IoT, software și hardware ce oferă personalizare adaptată la cerințele clienților, maximizând resurse și aderând la principiile economiei circulare. A fost lansat din pasiune de un grup de antreprenori dornici să furnizeze cele mai bune soluții în condiții de flexibilitate.

 

Printre beneficiile clienților se numără predictibilitatea și claritatea gestiunii, deciziile bazate pe date reale, timpul suplimentar pentru angajați, pentru a se concentra pe activități importante, productivitate sporită, dar și reduceri de costuri. Sustenabilitatea și implicarea în economia circulară sunt atribute-cheie prin care se caracterizează TechBolide și produsele sale.

Pentru mai multe informații, vizitați www.techbolide.com.