close

Juriu

Radu Dan Mihaescu

Radu Dan Mihaescu

Presedinte Consiliul de Administratie - CODECS

Radu Dan Mihaescu este din 1987, anul cand a absolvit Facultatea de Electronica si Telecomunicatii sin Timisoara, un impatimit al lumii IT&C.

Experienta acumulata in IIRUC si mai apoi in Alcatel (Alcatel-Lucent din 2006),unde a urcat rand pe rand treptele corporatiei, lucrand in diverse domenii, de la trainig la suport tehnic, vanzari si general management, in mai mult de 10 tari de pe 3 continente si atingand cea mai inalta pozitie a unui roman in grupul Alcatel-Lucent, precum si scurtele dar importantele incursiuni in lumea antreprenoriala (fondator al ASSITEC - companie de computere din Timisoara, sau al SITIM-prima companie din Timisoara care a exploatat, inca in 1990, piata intersanta a expozitiilor/targurilor de IT), ajuta la o definire mai clara a profilului de cautator si inovator in IT&C.

Radu Mihaescu este Presedintele Consiliului de Administratie al CODECS incepand din luna mai 2010. CODECS este in acest moment lider de piata in domeniul educatiei manageriale, cu o traditie de peste 17 ani in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de Open University Business School - Marea Britanie, cea mai mare scoala de business din Europa, cu tripla acreditare (AACSB, AMBA si EQUIS) CODECS ofera programe de MBA si de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 16.000 de cursanti din intreaga tara. Programul MBA al OUBS, oferit in Romania de catre CODECS, este singurul de la noi din tara care beneficiaza de aceasta tripla acreditare internationala. Metodele sale inovative de invatare, bazate in primul rand pe activitatea practica, ofera cel mai bun cadru de pregatire pentru dinamica actuala a mediului de business.

Incepand cu luna februarie 2011, Radu Mihaescu este si Presedinte al Fundatiei CODECS pentru Leadership. Fundatia joaca un rol foarte important in activitatea CODECS si contribuie la dezvoltarea procesului de educatie din Romania. Programul Liderii Mileniului Trei, cel mai important proiect al Fundatiei, urmareste dezvoltarea unui nou set de aptitudini si competente pentru elevii de liceu si scoala generala – comunicare, lucru in echipa, autocunoastere, solutionarea conflictelor, managementul diversitatii si al schimbarii. De la lansarea programului in 2002, peste 9.700 de elevi din aproximativ 100 de scoli generale si licee din intreaga tara au absolvit modulele programului Liderii Mileniului Trei. Peste 80 de profesori au devenit formatori si traineri ai programului, in vreme ce aproape 70 de elevi din clasele X-XII sunt implicati ca elevi-traineri in derularea Liderii Mileniului Trei.

Studii: Inginer in electronica si telecomunicatii si doctor in electronica din 2008.

"Un avocat m-a sfatuit candva sa nu fac nimic daca nu vreau sa am probleme.Totusi, prefer sa fac ce cred ca eu ca e bine...Iar despre probleme prefer sa vorbesc doar ca oportunitati pentru a gasi solutii."



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes