close

Abonează-te la newsletter

Lasă-ne adresa de email
și fii primul care află noutățile.




Participanti & Proiecte



STELUTE PENTRU INGERI EDITIA a-VI-a



| Organizator:
    Asociația T.I.B.E.R.I.U.S
| Categorie:
    Incluziune socială
| Problema de fond
    Acest proiect a fost initiat in urma experientei mele de 21 de ani de trait prin diferite orfelinate. Lipsurile si neajunsurile pe care le-am avut in decursul acestor ani au fot numeroase, precum: lipsa de afectiune parinteasca, de prieteni, de participare la concerte sau tabere.
Cred din toata fiinta mea ca prin organizarea acestui eveniment am putut sa aduc o mica mangaiere sau alinare in sufletele acestor copii minunati. Scopul acestui proiect a fost, de asemenea, sa ne concentram pe sentimentul de bucurie pe care il pot simti copiii din institutii, atunci cand traiesc atat de complex experienta unui Craciun gandit si organizat special pentru ei. Majoritatea nu cunosc bucuria sarbatorilor de iarna, iar noi ne-am dorit sa fim printre putinii oameni care ii pun pe ei pe primul loc si le ofera o experienta complexa, pe care sa nu o uite.


| Scopul proiectului
    Scopul acestui proiect a fost de a aduce in atenta autoritatilor si a organizatiilor situatia nefericita prin care trec acesti copii de-a lungul atator ani. Trebuie prezentate acestor copii diverse optiuni, indrumari si suport pentru ca fiecare dintre acestia, la implinirea varstei de 18 ani, sa fie capabil sa tina piept vietii dure din spatele zidurilor caselor de copii. Obiectivul meu principal a fost sa le ofer o bucurie, dar totodata si o speranta, caci viata din spatele acelor pereti poate fi de multe ori mult mai grea decat pare din exterior.

STELUTE PENTRU INGERI EDITIA  a-VI-a STELUTE PENTRU INGERI EDITIA  a-VI-a STELUTE PENTRU INGERI EDITIA  a-VI-a

| Aria geografica
    BUCURESTI , BACAU, VALCEA, MANGALIA, ARAD, BUFTEA, DAMBOVITA, PRAHOVA

| Rezumat
    Proiectul "Stelute pentru Ingeri", pe care l-am implementat in anul 2019, a ajuns la editia a -VI-a. Acesta s-a nascut din dorinta mea, de a alina suferintele si lipsurile copiilor din orfelinate, dar si pentru copiii din medii defavorizate, ce provin din familii dezorganizate .
Activitatile din cadrul acestui proiect au fost urmatoarele:
- identificarea de sponsori pentru sustinerea darurilor unui numar de 1700 de copii;
- asigurarea costurilor de masa, cazare si transport pentru cei veniti din diferitele orase mentionate mai sus;
- achizitionarea de produse pentru pregatirea pungilor de cadou;
- organizarea partii logistice pentru acest eveniment;
- organizarea spatiului in vederea desfasurarii evenimentului.
Rezultatele obtinute la finalul acestui proiect "Stelute pentru Ingeri editia a VI-a", au fost urmatoarele:
- realizarea celui mai mare eveniment social din Romania, unde totii copiii au avut sansa de a participa la un concert, sustinut de diferiti artisti, cu prilejul sarbatorilor de iarna. Acest concert a fost sustinut de urmatorii artisti: Sore, Ruby, Andra Gogan, Edward Sanda si Bibi. De asemenea, acesti copii au avut parte si de momente de acrobatie sustinute de artistii din cadrul Circului Metropolitan Bucuresti. La finalul acestui concert si-a facut aparitia si Mos Craciun care, ajutat de catre spiridusii sai, a reusit sa imparta cadourile copiilor.
- la sfarsitul acestui proiect a fost realizat un raport catre sponsorii si partenerii acestui proiect precum : poze, video-uri si un decont detaliat la sumele donate, in scopul realizarii acestui proiect.
-Intregul spectacol a fost transmis in regim live pe pagina de Facebook DaddyCool.ro, fiind prezentat de catre mine si Robert Diaconeasa (DaddyCool).


| Date beneficiari direcţi
    Din 1700 beneficiarii directi acestui proiect, 100 au fost implicati in organizare si in pregatirea cadourilor.

| Date beneficiari
    Publicul tinta l-au reprezentat copiii institutionalizati, din familii defavorizate si cu dizabilitati.

| Activitati
    Activitatile din cadrul acestui proiect au fost urmatoarele:
- identificarea de sponsori pentru sustinerea darurilor a unui numar de 1700 de copii;
- asigurarea costurilor de masa, cazare si transport pentru cei veniti din diferitele orase mentionate mai sus;
- achizitionarea de produse pentru pregatirea pungilor de cadou;
- organizarea partii logistice pentru acest eveniment;
- organizarea spatiului in vederea desfasurarii evenimentului.


| Rezultatele proiectului
    In urma proiectului finalizat in decembrie 2019, beneficiarii au reusit sa dezvolte relatii de prietenie si de atasament unii fata de ceilalti. In acelasi timp, chiar si in momentul de fata, majoritatea dintre ei, mentin legaturile de prietenie legate in cadrul desfasurarii acestui eveniment national.

| Bugetul
    167000

| Parteneri
    PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI, CIRCUL METROPOLITAN BUCURESTI,DGASPC - PRAHOVA, VALCEA, DGASPC SECTOR 1 BUCURESTI, FUNDATIA O LUME MAI BUNA, ASOCIATA SOCIAL ACTIV, CAROLI FOODS GROUP SRL, BENEFIT ONLINE, EDENRED, G2 TRAVEL, CESS SOLUTION, SCORILO TRAVEL VACANTE, HEIDI,AUCHAN ROMANIA, ATELIER CORTEZ, HL DISPLAY, AGERCONT, BORDIANU & ASOCIATII.

| Website proiect
    http://www.asociatiatiberius.ro/2019/12/09/spectacolul-stelute-pentru-ingeri-2/





Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes

-->