8 familii din Bacau vor avea propria casa, ridicata in numai 5 zile
 
Intre 5 si 9 octombrie, opt familii cu venituri mici din Bacau vor vedea in numai cinci zile, cum visul de o viata, de a avea propria locuinta, se indeplineste. Habitat for Humanity Romania, impreuna cu 200 de voluntari internationali, corporatisti romani si personalitati, va construi 8 locuinte in numai 5 zile. 
 
Dedeman sprijina misiunea Habitat for Humanity, de a eradica locuirea saracacioasa, inca din 2005, prin importante donatii in materiale si bani.

„Zilnic le oferim clientilor nostri cele mai bune solutii pentru constructia, renovarea sau amenajarea casei. Sunt insa si familii, si din nefericire, multe la numar, care nu au si nu isi permit sa construiasca un loc al lor, pe care sa il numeasca „acasa”. Tocmai de aceea ne-am alaturat celor de la Habitat for Humanity pentru ca 8 familii din Bacau sa ajunga sa descopere confortul si siguranta unui camin.”, a declarat Dragos Paval, presedintele companiei Dedeman.

“Cele mai importante lucruri din viata unui om se intampla acasa. Aici primim ingrijirea si dragostea atunci cand suntem mici, educatia si valorile care ne vor ghida in viata, aici invatam respectul pentru semenii nostri si aici suntem fericiti alaturi de cei dragi. 
Impreuna cu Dedeman suntem cu un pas mai aproape de visul nostru: ca fiecare familie sa aiba o casa decenta in care sa traiasca. In numele celor opt familii care vor avea in sfarsit propria casa, multumim Dedeman pentru generoasa contributie la BIG BUILD”, a declarat Mario DeMezzo, director national Habitat for Humanity Romania. 

Familiile care vor beneficia de locuintelele noi din Bacau trebuie sa fie in nevoie de o locuinta decenta, trebuie sa munceasca un numar de ore la propria casa si sa returneze catre Habitat for Humanity Romania costul casei la pretul materialelor de constructie, pe o perioada de 20 de ani, in rate lunare fara dobanda, fara profit. Sistemul Habitat for Humanity, dezvoltat de 39 de ani in 70 de tari din intreaga lume, responsabilizeaza familiile beneficiar si asigura fondurile pentru constructia de locuinte pentru alte familii dezavantajate.
Despre Dedeman

***
Dedeman
este afacerea de succes a doi antreprenori romani. Incepand cu 1992, pe parcursul celor peste 23 ani de activitate, au dezvoltat o companie care a inregistrat un succes constant, datorat unei strategii de business desfasurata in jurul clientului, cerintele acestuia si satisfacerea acestora fiind prioritare. Cultura organizationala a companiei Dedeman include si promovarea unei dezvoltari durabile a societatii prin imbunatatirea permanenta a calitatii vietii. Astfel, compania se implica in mod sustinut in sprijinirea cauzelor sociale prin oferirea de burse, donatii si sponsorizari.

Despre Habitat for Humanity Romania
Habitat for Humanity este o organizatie non-profit prezenta in 70 de tari cu misiunea de a eradica locuirea saracacioasa. Habitat for Humanity Romania construieste, reabiliteaza, ofera consultanta, suport tehnic si deruleaza programe de eficienta energetica, de preventie si raspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile. In Romania este de 19 ani, timp in care a ajutat peste 36.000 de oameni sa aiba un loc mai bun in care sa traiasca. www.habitat.ro
 
Contact presa: Loredana Modoran, Coordonator Dezvoltare Resurse si Comunicare Habitat for Humanity Romania, loredana.modoran@habitat.ro, 0722.640.229