Gala Green Business Index, eveniment in cadrul caruia va fi anuntat topul companiilor verzi din Romania, se amana pana la o data ce va fi anuntata ulterior din cauza conditiilor meteo.

Gala ii va avea printre invitati pe ministrul Mediului, Laszlo Borbely, reprezentanti ai mediului de afaceri si ai ONG-urilor. Asociatia Green Revolution premiaza companiile prietenoase cu mediul in cel mai verde mod posibil, organizand Gala GBI fara niciun fel de consum de energie. Evenimentul va avea loc in parc, lumina va fi naturala si nu vor exista echipamente care sa consume energie.

“Dupa finalizarea evenimentului, specialistii de mediu vor analiza si calcula amprenta de carbon. Aceasta va fi neutralizata prin actiuni de plantare”,a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution, organizatorul Galei Green Business Index, alaturi de Asociatia Green Area, sub inaltul patronaj al Ministerului Mediului.

Printre companiile care au oferit date despre managementul de mediu se numara Danone, Veolia, Lafarge, SIVECO, Romaqua si Green WEEE. Urmarind site-ul Green Report, veti putea ramane la curent cu evolutia proiectului si veti afla companiile care au facut cele mai multe eforturi pentru protectia mediului in activitatea lor zilnica, dar si pe cele care mai au de facut imbunatatiri la acest capitol.

Puteti citi articolul integral pe green-report.ro