Digi | RCS & RDS continuă să se implice în societate și să susțină copiii și acesul acestora la educație în mediile rurale. Compania a oferit premii elevilor care au participat la Olimpiada de Matematică a Satelor din România din județul Cluj și au obținut rezultate bune.
 
Pe 29 mai, la Școala Ion Agârbiceanu, 55 dintre copiii care s-au evidențiat prin rezultate foarte bune în faza județeană a Olimpiadei de Matematică a Satelor din România au fost premiați.
 
„Considerăm că generațiile viitoare trebuie să aibă acces neîngrădit la educație și să se poată dezvolta indiferent de zonele în care locuiesc. Accesul la educație al copiilor din mediile rurale este, încă, în România un subiect sensibil. De aceea, compania noastră a decis să susțină inițiativele precum competiția organizată de Inspectoratul Școlar Cluj și avem deja trei ani de colaborare. Prin acest gest mic, încercăm să punem și noi umărul la diminuarea diferențelor dintre mediul rural și urban și să dăm încredere în viitor și în forțele lor copiilor care provin din medii mai puțin privilegiate", a spus Alexandru Bria, director regional Digi | RCS & RDS.
 
Printre inițiativele educaționale susținute de grupul Digi se numără și activitățile elevilor cu rezultate bune la învățătură din Brașov și Pitești. De asemenea, în cadrul activității de CSR, compania derulează parteneriate cu Salvați Copiii România, SOS Satele Copiilor, Ateliere fără Frontiere și este în toiul unei campanii interne de încurajare pentru donarea de sânge.
 
Despre Grupul Digi| RCS & RDS  
Digi|RCS & RDS este liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia și figurează în top 3 operatori tradiționali de cablu în Europa. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 7,8 milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului 2018.
 
Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate. 
 
În România, Grupul Digi este, în prezent, cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local, cu aproximativ 13.700 angajați* și contribuie la bugetul de stat și al asigurărilor sociale și de sănătate din principala sa piață cu mai mult de 120 milioane EUR anual. 
 
În oferta de conținuturi trans-media a grupului Digi figurează televiziunea de știri Digi 24, televiziunile sportive Digi Sport 1, 2, 3, 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile de documentare Digi World, Digi Animal World, Digi Life, televiziunile de muzică UTV, Hit Music și Music Channel, primul post 4K din România, Digi 4K, radiourile ProFM, Digi FM și Dance FM, platformele de comunicare online reunite sub DigiOnline. 
 
 

*La 31 decembrie 2018, conform Raportului Anual pentru 2018, dat publicității în martie 2019.