Modernizarea Dispensarului Balaceana reprezinta o noua etapa a programului „Impreuna pentru fiecare”, iar valoarea totala a sprijinului se ridica la 10,000 USD. 

“Prin programul de responsabilitate sociala Impreuna pentru fiecare, Rompetrol se implica activ in sprijinirea comunitatilor locale pentru solutionarea unor probleme de mediu sau de sanatate cu care acestea se confrunta. Proiectul din Balaceana a presupus lucrari de modernizare a dispensarului local, intr-un efort comun al companiei, autoritatilor si voluntarilor din comunitatea locala”, spune Oana Nastase,  director de comunicare al Grupului Rompetrol.

Proiectul s-a desfasurat in perioada noiembrie 2009 – ianuarie 2010 si a vizat izolarea termica a cladirii, montarea de usi si geamuri termopan, inlocuirea dusumelelor, ranforsarea peretilor si a tavanului, amenajarea camerelor cu gresie si faianta. De asemenea, s-au montat un boiler pentru apa calda si o instalatie auxiliara pentru apa rece, in conformitate cu normele sanitare in vigoare.

Articolul complet aici.