MOL România și Fundația Pentru Comunitate desfășoară în această perioadă de-a patra ediție a programului de responsabilitate socială Permis pentru viitor. Prin acest program, MOL România și Fundația Pentru Comunitate acoperă costurile generate de obținerea permisului de conducere pentru tineri din medii defavorizate. Data limită pentru înscriere este 25 ianuarie 2019, iar fondurile alocate în cadrul acestei ediții sunt de 75.000 de lei.
 
Sunt eligibili tinerii cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, din medii defavorizate, care doresc să obțină permis de conducere de orice categorie (B, C sau D, inclusiv tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie): 
# Sunt la începutul carierei profesionale, și/sau
# Doresc să ocupe un loc de muncă, și la angajare este o condiție sau un avantaj existența permisului de conducere,
# Au un loc de muncă / se află în activitate, și permisul de conducere ar fi un instrument benefic în îndeplinirea și/sau extinderea atribuțiilor de serviciu,
# Au permis de conducere, dar pentru ocuparea unui loc de muncă sau îndeplinirea atribuțiilor de serviciu este o condiție sau un avantaj existența permisului de conducere categoria C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuze, tramvaie,
# Din alte motive doresc să obțină permis de conducere, dar nu au posibilități materiale pentru acoperirea cheltuielilor aferente.
 
În cadrul celor trei ediții ale programului de până acum, 51 de tineri au obținut permis de conducere, și alți 38 de beneficiari sunt programați pentru susținerea examenului sau se află în diferite faze ale cursurilor școlii de șoferi.
 
Înscrieri până în 25 ianuarie 2019 l Detalii și formular de înscriere

Programul este organizat de Fundația Pentru Comunitate din fondurile puse la dispoziție de MOL România.