Premium Porc Group, al doilea cel mai mare crescător de porcine din România, a organizat, și anul acesta, activități dedicate celor mici în comunitățile din care face parte, prilej cu care peste 1.200 de copii au primit cadouri din partea companiei.
 
„Creștem în România” înseamnă, mai presus de toate, grija și sprijinul acordate comunităților locale și, în special, copiilor. De aceea, pentru al șaselea an consecutiv, de Ziua Internațională a Copilului, Premium Porc Group păstrează tradiția și aduce mici momente de bucurie în inimile celor mici, prin organizarea unor evenimente ce au cuprins activități sportive, sesiuni de face painting etc. 
 
„Din dorința de a încuraja un stil de viață sănătos, ne-am propus să îi antrenăm pe copii în activități sportive, ce ne aduc aminte de jocurile copilăriei și de tot ce e mai frumos de Ziua Copilului: bucuria primirii unui cadou, curiozitatea descoperirii surprizei și entuziasmul ce învăluie această zi cu totul deosebită, în care toți copiii ar trebui să simtă cât de speciali sunt cu adevărat”, a declarat Georgiana VLAD, Coordonator Proiect din partea Premium Porc Group.

Anul acesta, festivitățile de Ziua Copilului au avut loc la școala din Salcia Tudor, județul Brăila, pe 24 mai, la școala din Negreni, județul Olt, pe 30 mai și la școala Slobozia Ciorăști, județul Vrancea, va avea loc mâine, 1 iunie. 

Tombole, concursuri și multe alte surprize
Copiii s-au distrat alături de super eroii aduși de Premium Porc Group la petrecerile de anul acesta: Wonder Woman, Captain America, Thor și Jack Sparrow. În compania acestor personaje, cei mici s-au jucat pe parcursul a trei ore și au câștigat premii fantastice la tombole și concursuri. Animatorii i-au invitat pe copii în lumea jocurilor, o lume fantastică, în care distracția este cuvântul de bază. Baloanele colorate, dulciurile și atelierele de face painting au fost doar câteva dintre ingredientele unei atmosfere magice, cu drag și din dragoste pentru copii. 
 
Cu mic, cu mare, sportiv sau timid, fiecare copil a plecat cu câte un cadou acasă, pentru că ne dorim ca, de Ziua Internațională a Copilului, toți copiii din comunitățile în care operăm să primească daruri și pentru că ne dorim să ne arătăm contribuția necondiționată la dezvoltarea comunităților locale. Cadourile au constat în articole sportive de la biciclete, trotinete, skateboarduri la mingii de fotbal, de volei și rachete de tenis, valoarea activităților organizate de Premium Porc Group de Ziua Copilului fiind aproximată la 20.000 de euro anul acesta.

Copiii, beneficiarii direcți ai investițiilor Premium Porc Group
Încă de la deschiderea primei ferme în România, Premium Porc Group și-a arătat preocuparea constantă pentru dezvoltarea relațiilor durabile cu localnicii și sprijinul pentru viitorul comunităților din care face parte. Ziua Copilului este, alături de activitățile organizate de Crăciun, de ziua satului, de cursurile gratuite de limba engleză și alte investiții în infrastructura locală, o tradiție pe care grupul o păstrează de câțiva ani, de a pune umărul efectiv la consolidarea economiei locale și la crearea de noi oportunități pentru localnici.
 
***
Despre Premium Porc Group
Grupul de companii Premium Porc a fost înființat în anul 2006 și activează într-un sistem dezvoltat pe verticală, având o experiență vastă în administrarea fermelor de porcine în ritm intensiv, cu tehnologie și know-how danez. Deținut de DCH International, grupul de firme a raportat o cifră de afaceri de peste 60 milioane de euro în 2018 în România, prin cele 9 ferme proprii din județele Vrancea, Constanța, Olt, Sibiu și Brăila. În prezent, este al doilea cel mai mare crescător de porcine din țara noastră, cu un efectiv de peste 600.000 de capete.