Samsung Electronics Co. Ltd, lider de piata in domeniul electronicelor si electrocasnicelor, partener global al Jocurilor Olimpice la categoria de echipamente wireless de comunicatie, a lansat in Romania campania pentru Jocurile Olimpice din Londra 2012, „Pasiuni care schimba vieti”. Initiativa, destinata oamenilor ale caror pasiuni au reusit sa schimbe vietile altora, porneste din misiunea globala Samsung de a inspira si imbogati vieti.

Campania face parte din demersurile lansate de Samsung in calitate de partener global al Jocurilor Olimpice din Londra 2012, printre care se numara si campania de nominalizare a purtatorilor Flacarii Olimpice, care a fost lansata in Marea Britanie. In Londra, startul oficial a fost facut de David Beckham, in rolul sau de ambasador al brandului Samsung, prin anuntarea primului nominalizat pentru purtarea tortei. Campania globala Samsung intentioneaza sa sprijine tinerii si manifestarile incarcate de inspiratie si pasiune ale acestora.

„Pasiuni care schimba vieti” isi doreste sa reuneasca povesti ale cat mai multor oameni care au reusit sa schimbe vieti prin intermediul pasiunilor carora s-au dedicat de-a lungul timpului. Publicul larg este invitat in perioada 23 septembrie - 1 octombrie pe website-ul oficial al campaniei (www.eroilocali.ro) pentru a nominaliza persoane cunoscute care au facut o diferenta in viata lor sau a comunitatilor din care fac parte. Nominalizarile stranse vor intra intr-un proces de jurizare in urma caruia vor fi alese 20 de poveşti finaliste, ce vor fi ulterior publicate pe website-ul campaniei, urmand ca, timp de trei zile, intre 3 si 6 octombrie, prin votul publicului – constand in „Like-uri” – sa fie alesi cei cinci castigatori ce vor purta Flacara Olimpica la Londra in 2012.

Mai mult, publicul va putea fi la curent cu cele mai noi detalii legate de campaniile internationale ale Samsung in cadrul Olimpiadelor si de activitatile sportive ce vor avea loc la Londra, cat si in decursul campaniei locale, accesand pagina oficiala de Facebook (www.facebook.com/SamsungOlympic) unde fanii vor avea posibilitatea de a vota si impartasi povestile preferate.

Printre sustinatorii campaniei se numara Bradut Florescu, Alex Mazilu si Cristian China Birta, trei bloggeri romani ale caror pasiuni reprezinta pentru ei un stil de viata. Alaturi de Samsung, acestia isi vor invita cititorii si prietenii sa faca parte din acest demers si sa nominalizeze oameni care au reusit sa faca o diferenta in vietile comunitatilor din care fac parte.

***
Samsung este partener al Jocurilor Olimpice de aproximativ 25 de ani si a fost Partenerul Oficial in domeniul Telecomunicatiilor Wireless inca din 1998.  Rolul Samsung este acela de a extinde experientele spectatorilor Jocurilor Olimpice catre fanii din intreaga lume, apeland la tehnologia mobila de prima clasa de care dispune.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. este lider global in industria semiconductorilor, a telecomunicatiilor, media digitale şi a convergentei digitale cu vanzari consolidate in 2010 de 135,8 miliarde dolari. In urma angajarii a aproximativ 190.500 de persoane in 206 de birouri din 68 de tari, compania este alcatuita din opt unitati de afaceri operate independent: Visual Display, comunicatii mobile, sisteme de telecomunicatii, electroncasnice digitale, solutii IT, Digital Imaging, Semiconductor şi LCD. Recunoscut ca unul dintre brandurile la nivel mondial cu cea mai rapida creştere, Samsung Electronics este lider in productia de televizoare digitale, cipuri de memorie, telefoane mobile şi ecrane TFT-LCD. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.samsung.ro.