Zece studenti vor beneficia de cate o bursa anuala in valoare totala de peste 10.000 de lei, acordata pe durata intregului an universitar 2015 – 2016, in cadrul programului “Bursele Telekom”. Castigatorii editiei din acest an a programului sunt: 

1. Maria Madalina Blaga, Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti
2. Alexandru-Ioan Drosu, Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei
3. Alexandu-Ionut Duta, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti
4. Nicoleta-Monica Fotea, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti
5. Razvan Marian Mihaila, Facultatea de Medicina, Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca
6. Mihai Razvan Oprea, Facultatea de Medicina, Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca
7. Zsolt PÜNKÖSTI, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca
8. Ioana Scutelnicu, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca
9. Antonia Cosmina Stancu, Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti
10. Dan Alexandru Toc, Facultatea de Medicina, Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca
 
Juriul a fost format din: Cristina Bazavan – jurnalist si blogger, cu o experienta in media de peste 16 ani; Mihaela Perianu - fondator si Managing Partner la Aims Human Capital, companie activa de 21 de ani in piata de Executive Search si Consultanta si fondator si Managing Partner la Dale Carnegie Training; Mihai Popa-Radu - Managing Partner al companiei Seeds for Success, una dintre cele mai reputate firme pe zona de Executive Coaching si Leadership Skills Development din Romania; Sorin Psatta - Integrated Communication Director la Graffiti BBDO Romania si Lector la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii din Bucuresti; Anca Pasat - Manager Resurse Umane in cadrul Diviziei Dezvoltare Organizationala Romania, Telekom Romania; Theodora Manea – Bursier Telekom Romania, studenta la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept si Adriana Nistor – Bursier Telekom Romania, studenta la Facultatea de Matematica si Informatica in cadrul Universitatii din Bucuresti.

“Ii felicitam pe castigatorii celor 10 burse acordate anul acesta si le uram mult succes tuturor studentilor care s-au inscris in programul Burselor Telekom. Totodata dorim sa le multumim universitatilor, asociatiilor studentesti, reprezentantilor mass-media si bursierilor din anii trecuti care au promovat si au sustinut programul nostru. Pana in prezent 95 de tineri au beneficiat de burse de excelenta prin programele pe care compania le-a derulat de-a lungul timpului”, declara Ruxandra Voda, Director Comunicare al grupului de companii Telekom Romania.

Mai multe detalii despre programul „Bursele Telekom” si lista castigatorilor sunt disponibile pe www.burseletelekom.ro.

***
Despre Telekom Romania
Telekom Romania este un brand dinamic, care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vasta de clienti, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. 
 
Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piata, Telekom Romania ofera pachete integrate de servicii fix-mobil intr-o forma simplificata, adresate atat clientilor persoane fizice, cat si clientilor companii. MagentaONE inseamna un singur loc pentru toate serviciile de comunicatii necesare: un singur Call Center, o singura factura, o singura aplicatie MyAccount (inclusiv o aplicatie pe mobil). Clientii beneficiaza astfel de o experienta completa si inedita: servicii de voce si date mobile 3G si 4G, telefonie fixa traditionala, internet fix de pana la 1Gbps si televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactiva (IPTV), precum si continut de calitate si exclusivitati – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE consolideaza pozitia Telekom Romania de lider in furnizarea de solutii complete de telecomunicatii si IT&C, pentru companiile din Romania, indiferent de dimensiunea lor.
 
La sfarsitul lunii septembrie 2015, peste 160.000 de clienti au ales pachetele integrate de la Telekom Romania si au devenit parte din universul MagentaONE.
 
Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania.
 
Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienti pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe si peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul ofera produse si servicii fixe, comunicare mobila, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii IT&C pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent in peste 50 de tari si are circa 228.000 angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro in anul financiar 2014 – mai mult de 60% din aceasta valoare in afara Germaniei.
 
###
TELEKOM ROMANIA
TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A.
TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.
Corporate Communication
E-mail: mediarelations@telekom.ro