In zilele de 5 si 6 iulie, Punctul de Contact Cultural al Romaniei va organiza un atelier de lucru cu organizatiile care au in pregatire proiecte de cooperare culturala europeana pe care intentioneaza sa le depuna la Programul Cultura (2007-2013) in toamna acestui an.

In cadrul acestei intalniri vom discuta ideile dumneavoastra de proiect si vom lucra impreuna la dezvoltarea lor, axandu-ne pe corelarea viziunii si misiunii organizatiei cu planul strategic pe termen lung si cu proiectele pe care vi le propuneti si pe elementele esentiale de care trebuie sa tineti cont in conturarea unui proiect de cooperare de succes (analiza SWOT, identificarea obiectivelor si a partenerilor, activitati, comunicare, rezultate dorite, indicatori de reusita, sustenabilitate, etc.).

Atelierul va fi sustinut de experti din cadrul Punctului de Contact Cultural al Romaniei si din punctele de contact cultural din Luxemburg si Malta. Atelierul se va desfasura in limba engleza, fara traducere.

Locul de desfasurare al atelierului si agenda vor fi anuntate in curand.

Participarea la atelier este gratuita. Cei interesati sa participe sunt rugati sa completeze formularul de inregistrare in limba engleza si sa-l trimită prin email la adresa info_c2k@eurocult.ro pana cel tarziu luni, 25 iunie .

Important! Numarul de locuri este limitat la 20 de participanti. Vom selecta doar inscrierile care prezinta o idee concreta si dezvoltata de proiect, asadar va rugam sa oferiti toate detaliile cerute in formularul de inscriere.

In pregatirea inscrierii va rugam sa va informati despre componenta de proiecte de cooperare a Programului Cultura: http://www.cultura2007.ro/componente-de-finantare_doc_10_proiecte-culturale_pg_0.htm

Persoana de contact pentru acest seminar: Silvia Costiuc, info_c2k@eurocult.ro.
 
 Va asteptam!

 Echipa Punctului de Contact Cultural
 
Punctul de Contact Cultural al Romaniei
info_c2k@eurocult.ro , www.cultura2007.ro
Centrul de Cercetare si Consultanta in Domeniul Culturii
str. Barbu Delavrancea 57, sector 1, București, 011353
Tel / fax: 021 316 60 60; 021 316 60 61

Misiunea Punctului de Contact Cultural sa este sa faciliteze accesul operatorilor culturali din Romania la finantarile Programului Cultura (2007-2013). PCC functioneaza in cadrul Departamentului Programe Europene din Centrul de Cercetare si Consultanta in Domeniul Culturii si face parte din reteaua europeana a punctelor de contact cultural.