close

Juriu

Adrian Botan

Adrian Botan

Director de Creatie Regional - McCann Erickson Europa Centrala si de Est

Adrian a studiat arhitectura si design-ul in Bucuresti, in anii ’90, incercand sa gaseasca un job, atat artistic, cat si rational. Mai tarziu, a descoperit ca publicitatea este varianta perfecta care le cuprinde pe amandoua si ceva in plus: multa distractie! Asa ca si-a inceput cariera profesionala in 1995 ca designer intr-o agentie mica. In 1997, lucra pentru DMB&B (care avea sa devina mai tarziu agentia D’Arcy) pe postul de Art Director, fiind parte a echipei care a castigat, pentru prima data in Romania, Gold si Silver la Golden Drum, Festivalul Noii Europe.
 
In 1998, Adrian s-a alaturat agentiei McCann Erickson, unde il gasim si astazi! In decurs de 13 ani, ca Director de Creatie, echipa sa a castigat peste 150 de premii pentru creativitate si eficacitate, in timp ce McCann a fost desemnata de 6 ori Agentia Anului, in trei festivaluri de publicitate nationale si regionale, inclusiv Golden Drum. In 2007, McCann Romania a fost mentionata in Gunn Report, in Top 50 agentii creative din lume.
 
In prezent, Adrian este Director de Creatie Regional al McCann Erickson, pentru Europa Centrala si de Est din 2006, Deputy Managing Director si Director de Creatie Executiv al McCann Erickson Bucuresti, membru fondator si Presedinte al Clubului de Art-Directori din Romania, Vice-Presedinte al Asociatiei Agentiilor de Publicitate din Romania.


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes