Gala Societatii Civile va invita la conferinta Mapping the change, organizata in cadrul  Romanian Design Week // 24 mai, ora 11:00 // INSTITUTE, The Cafe, Stirbei Voda 104-106.
 
Invitati speciali - Marc Andrews & Christian Degen de la andrews:degen, coordonatorii proiectului Mapping the city - vor vorbi despre evolutia designului social, prezentând studii de caz si exemple de proiecte care au reusit sa foloseasca creativitatea si instrumentele specifice designului in scopul dezvoltarii urbane si sociale. Acestia  vor prezenta rezultatele workshop-urilor “Mapping the city”, pe care le-au organizat in toata lumea si care au ca scop exploatarea oraselor si folosirea gândirii si instrumentele specifice designului ca o metoda de cercetare si solutionare a unor probleme punctuale.
 
In a doua parte a conferintei, un panel format din specialisi in dezvoltare urbana si comunitara si conservarea patrimoniului prin design contemporan vor dezbate despre rolul creativitatii si a designului in contextul dezvoltarii urbane, sociale si comunitare si vor prezenta proiectele pe care le coordoneaza. Printre vorbitori se numara – Cristi Borcan - Studio Basar, Vera Marin – Asociatia pentru Tranzitie Urbana, coordonatorul proiectului Urboteca, Anamaria Vrabie si Irina Paraschivoiu de la URBAN INC, Andrei Georgescu - Coordonator Mesteshukar Butiq.

Conferinta se va desfasura in limba engleza.
Confirmati participarea la: contact@galasocietatiicivile.ro