În luna octombrie a fost lansată campania #DareTo, care aduce în lumina reflectoarelor pe tinerii care se remarcă prin curaj și determinare și care construiesc lucruri mărețe în România, sprijinindu-se pe puterea educației. Campania sprijină misiunea asumată de Școala de Valori, aceea de a a crea o comunitate de tineri care acționează colaborativ, responsabil și etic. Susținătorii educației sunt invitați să devină aliați în schimbare și să se alăture atât campaniei, cât și comunității de donatori ai proiectelor Școala de Valori! Detalii pe pagina: www.scoaladevalori.ro/ce-este-dareto-si-cum-poti-ajuta-educatia/.
 
Toamna lui 2017 aduce în rândul tinerilor o campanie de promovare a conceptului de educație non-formală: #DareTo. Inițiată de Școala de Valori, campania #DareTo atrage atenția asupra educației și importanței acesteia în formarea tinerilor și spune poveștile celor care au îndrăznit să-și depășească limitele pentru a produce o schimbare în comunitate. În cadrul campaniei sunt implicați atât adolescenți care au dovedit rezultate excepționale în domeniile de care sunt pasionați, cât și reprezentanți de renume din diverse arii de activitate, oglindă a ceea ce se poate obține prin muncă, pasiune și perseverență atunci când îți trăiești vocația. De asemenea, Școala de Valori invită părinții să se implice în educația copiilor lor și să devină actori activi în construirea comunității de tineri care acționează colaborativ, responsabil și etic.
 
Printre poveștile #DareTO îi regăsim pe:
Iv cel Naiv - “Freelancingul mi-a adus timpul și libertatea de a afla cine sînt.”
Bogdan Luca - "Am avut curajul să lucrez ca și web designer de la 18 ani."
Cristian Lupescu - “Am construit primul hub educațional din învățământul de stat din România.”
 
Sunt multe povești curajoase, care merită spuse, pentru că arată cum determinarea face imposibilul posibil. Acești tineri și-au învins temerile, au avut curajul să învețe din greșeli și să meargă mai departe. Ei au îndrăznit. Sunt eroii noștri și vrem să le fim alături în acest proces de explorare și dezvoltare.
 
Mai multe detalii despre campanie și despre tinerii care construiesc o Românie puternică, poți afla de aici...
 
#DareTo break the pattern!
Te invităm să donezi pentru proiectele Școala de Valori! Donația ta înseamnă o investiție în tinerii cu spirit de inițiativă, care își doresc să construiască un viitor mai bun folosind drept cărămizi valorile și pasiunile lor. Cu ajutorul susținerii tale, Școala de Valori continuă să ofere experiențe de educație nonformală pe gustul și nevoile tinerilor. Participând la aceste programe, tinerii dobândesc încrederea de a acționa. Devin, la rândul, lor, promotorii schimbării, dezvoltând proiecte cu impact în comunitate.
 
***
Şcoala de Valori este o organizaţie non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăţi bazate pe valori prin educaţie inovativă. Punem sub semnul întrebării graniţele educaţiei tradiţionale şi creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informaţii de valoare, experienţe de formare a caracterului, de a interacţiona cu modele pozitive şi de a avea expunere internaţională, cu scopul de a creşte responsabilitatea personală şi controlul fiecăruia asupra alegerilor personale l www.scoaladevalori.ro

Prin campania #DareTo spunem poveștile de succes ale tinerilor îndrăzneți care ne inspiră. Sunt adolescenți cu inițiativă, care acționează ca să schimbe lumea, demonstrând că se poate. Pentru ei desfășurăm cu pasiune proiectele noastre și credem că merită și susținerea ta. 
 
Donează și tu și hai împreună să dăm curaj tinerilor să îndrăznească mai mult! Investește în educaţia care schimbă vieți!