Pe 18 martie, Ateneul Roman va fi centrul generozitatii: Hope and Homes for Children Romania organizeaza cea de-a treia editie a concertului caritabil dedicat copiilor fara familie sau aflati in pericol de abandon.

Hope Concert continua traditia Galelor Twin Art din 2013 si 2014, sub numele sperantei, cea care sta la baza filosofiei Hope and Homes for Children. Acum 16 ani, cand am inceput lucrul in Romania, peste 100.000 de copii erau institutionalizati si doar speranta ca fiecare copil merita o casa si o familie ne-a calauzit catre rezultatul de astazi, in care doar 8.000 de copii se mai afla in institutiile statului.
 
Editia din aceasta primavara se anunta a fi o calatorie impresionanta de la jazz la muzica clasica, pusa in scena cu maiestrie de artisti consacrati precum: violoncelistul Marin Cazacu, pianistul Andrei Licaret, Ansamblul Violoncellissimo, duo-ul de jazz Mircea Tiberian si Nadia Trohin, percutionistul Zoli Toth si actrita Ana Pepine, cu participarea extraordinara a sopranei Irina Iordachescu. Gazda serii va fi, si in acest an, jurnalista Amalia Enache, care sprijina Hope and Homes for Children de mai bine de 5 ani, in calitate de ambasador.