Campania Nu esti singur pe lume! isi propune sa declanseze un val de fapte bune la nivel national, care sa transforme lumea in care traim intr-o lume mai buna. Anul 2013 a inceput la Europa FM cu o misiune: sa schimbe lumea din jurul nostru prin fapte bune, un apel pe care l-au lansat nu numai catre ascultatori, ci catre toti romanii.

Europa FM a lansat la finalul lunii martie 2013 videoclipul imnului campaniei umanitare Nu esti singur pe lume!. Melodia E soare si pe strada ta – imnul campaniei - este interpretata de Monica Anghel, Connect-R, Andra, Smiley, Corina Chiriac, Paul Ciuci (Compact), Cornel Ilie (Vunk), Gabriel Cotabita, Niculina Stoican, Loredana, Corina, Puya, Alex Velea, Toni Seicarescu (Iris), alaturi de compozitorul piesei, Petru Calinescu;

S-au alaturat ca sustinatori ai cauzei umanitare: Ivan Patzaichin, Camelia Potec, Alexandru Arsinel, Anca Sigartau, Medeea Marinescu, Alexandra Usurelu, Bobby Stoica, Gabi Maga (Vunk), Cove, Paula Chirila si Cristina Cioran.

Lansarea videoclipului melodiei E soare si pe strada ta, care a devenit imnul campaniei umanitare, marcheaza debutul unui nou an in care postul de radio isi propune sa demareze cea mai ampla campanie de fapte bune din Romania.

Videoclipul melodiei E soare si pe strada ta a fost realizat cu sprijinul televiziunii Kanal D. Piesa a fost compusa de Petru Calinescu si produsa de Bobby Stoica. Melodia este difuzata de Europa FM pe tot parcursul anului 2013.