EGGER continua proiectul caritabil “EGGER is Running“ si in 2011. Pe data de 1 octombrie 2011, aproximativ 120 de angajati ai companiei au alergat, impreuna cu prietenii si familia, in scop umanitar.

In acest an, salariatii EGGER au strans suma de 3.975 EUR, bani ce vor fi donati Caminului pentru Persoane Varstnice din Radauti. Prin intermediul acestui program, EGGER incurajeaza angajatii din toate fabricile sa participe la concursuri de alergari si, cu aceasta ocazie sa adune bani pentru o cauza nobila. Pentru fiecare kilometru alergat, EGGER doneaza 5 Euro.


Fabrica EGGER din Radauti a organizat pe 1 Octombrie 2011, in centrul orasului, o cursa de semifond pentru persoanele varstnice.  117 de angajati si familiile acestora au participat la acest eveniment si au alergat in total 795 de km. Suma totala stransa de participanti este de 3.975 EUR, bani ce vor fi virati in contul beneficiarilor. Printre concurenti s-a aflat si un batran in varsta de 70 de ani, care a alergat 3 km. La acest eveniment a fost prezent edilul sef precum si o serie de reprezentanti ai Consiliului Local.

“EGGER se considera parte din comunitate si prin proiectele noastre dorim sa oferim un mic sprijin persoanelor nevoiase. Anul acesta, suntem la a doua editie, iar colegii nostri au alergat pentru batranii din Radauti. Aceasta initiativa a fost un succes. Multumim angajatilor si prietenilor nostri pentru implicarea in acest proiect si pentru spijinul oferit”,spune Ioan Banciu, Director Technic al fabricii EGGER din Radauti.

Organizatorii au oferit diplome tuturor participantilor, precum si diplome speciale pentru cel mai tanar participant in varsta de 5 ani, cel mai varstnic concurent (70 de ani) si cel mai lung traseu parcurs – 22,5 km.

In 2010, angajatii companiei au participat la prima editie a programului si au strans 1.980 EUR pentru copii de la orfelinatul “Universul Copiilor”.

EGGER incurajeaza un stil de viata sanatos pentru angajatii sai. Programul “EGGER is Running” promoveaza cooperarea si spiritul de echipa intre angajati, impreuna cu exercitii de sanatate si totodata, colectarea de bani pentru o cauza nobila.

ANGAJATII EGGER DONEAZA 4.000 EUR PENTRU CAMINUL DE BATRANI RADAUTI
#    Angajatii EGGER si familiile acestora au alergat pentru o cauza nobila
#     EGGER a donat 5 Euro pentru fiecare kilometru parcurs          Suma totala este de 3.975 EUR
#    Banii vor ajunge la Caminul de Batrani din Radauti

Pentru intrebari:
S.C. EGGER Romania S.R.L.
Lucian Barbacaru
Str. Austriei, Nr. 2
Radauti, Suceava
T    +4 0372 – 438215 / 0731 335 592
F    +4 0372 – 638215
lucian.barbacaru@egger.com