Mega Image sprijină persoanele refugiate care vin din Ucraina și au nevoie de ajutor în situația creată de evenimentele din ultima perioadă. Campania de susținere constă în donații proprii Mega Image către Ministerul Apărării Naționale și acțiuni de facilitare și încurajare de donații din partea clienților Mega Image, în colaborare cu Crucea Roșie România.

Astfel, Mega Image donează către Ministerul Apărării Naționale produse alimentare și de igienă în valoare de peste 100.000 lei. Donațiile, sub formă de produse alimentare și de igienă, vor ajunge la persoanele care au nevoie de ajutor în această perioadă prin intermediul structurilor abilitate din Ministerul Apărării Naționale.

În același timp, pentru a susține clienții care vor să se implice, vor fi amplasate urne de donații pentru alimente neperisabile în 180 de magazine Mega Image din București, Ilfov, Prahova, Timiș, Bihor, Vrancea, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, Giurgiu, Sibiu. Produsele colectate vor fi distribuite prin voluntarii organizației Crucea Roșie, acolo unde este nevoie.

 
Evenimentele din ultimele zile au reașezat prioritățile tuturor, iar solidaritatea a devenit acum mai importantă ca oricând. Suntem recunoscători colegilor și partenerilor noștri care au conștientizat nevoia implicării sociale din această perioadă care cere să fim uniți și, mai ales, solidari în acțiune pentru cei mai vulnerabili dintre noi. Doar ajutându-ne unii pe alții putem aduce speranța unui viitor mai bun”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

Mega Image rămâne aproape de comunități în contextul actual și se va implica prin alte acțiuni sociale, pe măsura desfășurării evenimentelor.


***
Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 924 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.