Colaborarea Fundatiei Cuvantul Intrupat cu oamenii din echipa Softmagazin SRL dureaza de mai bine de sase ani. In timp, aceasta a devenit o frumoasa prietenie, iar sprijinul pe care cei 14 copii vulnerabili din Tudor Vladimirescu il primesc acum in cadrul serviciului social de aici este una dintre roadele acestei relatii speciale. Practic, firma sustine financiar costurile proiectului, iar fundatia se ocupa efectiv de derularea sa. 
Copiii merg la scolile din sat si vin in fiecare zi la Centru pentru a primi sprijin: sunt indrumati la teme, citesc, se spala, iau o gustare de pranz (hrana rece), se joaca, invata sa foloseasca calculatorul. Uneori merg in excursii, iar vara participa la o tabara de o saptamana la munte. Mai important decat orice altceva este ca aici copiii au parte de o oaza de liniste si de siguranta, aici se simt iubiti si apreciati.
 
“Pentru ca vrem ca acest proiect sa se dezvolte, asa incat sa putem oferi sprijin adaptat nevoilor copiilor, premiul va fi investit pentru a extinde cladirea centrului. Astfel, cei 30 000 lei vor fi folositi pentru a construi bucataria, unde vom putea gati hrana calda, o masa de pranz adevarata pentru copii”, a declarat Adrian Buhai, administratorul SC Softmagazin SRL.
 
“Daca aceasta competitie si-a propus sa-i arate comunitatii, sa-i scoata in fata pe cei care “nu fac din afaceri un scop in sine”, atunci a reusit din plin. Pentru ca, inainte de toate, prietenii si partenerii nostri de SC Softmagazin SRL sunt interesati de oameni si de moduri mai bune de a-i ajuta. Ii felicitam si le multumim pentru sustinerea lor constanta si pretioasa”, a declarat David Chronic, Coordonator regional Europa-Africa, membru Fondator al Fundatiei Cuvantul Intrupat.
 
Multumim METRO Romania pentru initiativa acestei competitii si pentru premiu. 
Multumim prietenilor si voluntarilor nostri, tuturor celor care au sustinut si au votat proiectul Schimbare prin implicare. 
Avem nevoie sa lucram impreuna pentru a aduce schimbare in jurul nostru si a oferi copiilor vulnerabili sansa unui vis implinit: un viitor mai bun pentru fiecare dintre ei. 
 
Anca-Aurora Chiosea
Responsabil Comunicare 
Fundatia Cuvantul Intrupat 
 
www.cuvantulintrupat.com 
info@cuvantulintrupat.com 
0236-411695