Zeci de refugiați din Ucraina participă la cursurile de engleză oferite gratuit de Burlington School România, o companie de top din domeniul educației. În prezent, 30 de persoane din Ucraina, care se află în acest moment în întreaga lume, învață limba engleză la cursurile predate chiar de o profesoară de engleză din Ucraina.

Din România, Polonia, Germania, Cehia sau chiar din Ucraina, cursanții participă online la cursurile Burlington English România și învață engleză conversațională într-o atmosferă prietenoasă, în grupuri restrânse, astfel încât, la finalul cursului, fiecare elev să învețe cât mai mult, să aibă șansa să se exprime sau să-și corecteze pronunția.

În total, Burlington English oferă 24 de lecții de engleză conversațională pentru fiecare modul, în funcție de nivelul fiecărui cursant, împărțite pe o perioadă de șase luni. Elevii au însă acces la platforma școlii internaționale timp de un an în care au oricând posibilitatea să acceseze din nou lecțiile, chiar și după încheierea cursurilor.

 
„Echipa Burlington English România s-a alăturat demersurilor de susținere a refugiaților din Ucraina și va continua seria de inițiative menite să îi sprijine, să îi ajute să se facă mai ușor de înțeles în orice țară s-ar afla și să depășim, împreună, barierele lingvistice. Prin angajarea de profesori din Ucraina și prin oferirea de cursuri gratuite, Burlington English România își propune să ofere ajutor pe termen lung, un mediu de lucru stabil, precum și să sprijine integrarea pe piața muncii a refugiaților din Ucraina.”, declară Shay Hafzadi, CEO și fondator Burlington School România.

Cursurile sunt susținute online de o profesoară de engleză din Odesa, stabilită temporar în București, care este în prezent angajată a Burlington English România. Pe lângă susținerea orelor de limba engleză, profesoara oferă instruire cursanților în limba ucraineană . Astfel, fiecare cursant ucrainean primește un ghid și asistență telefonică în limba maternă.

La începutul lunii martie, Burlington English România a anunțat că se alătură mișcării de solidaritate pentru vecinii de peste graniță. Inițiativa, în două puncte, viza mai întâi oferirea de locuri de muncă pentru profesorii de engleză din Ucraina pentru a preda online, de oriunde, limba engleză conversațională. În a doua etapă, școala internațională de engleză oferă, în mod gratuit, cursuri de limbă engleză pentru refugiații din Ucraina, oriunde s-ar afla aceștia.



***
Burlington English este o școală internațională de engleză pentru adulți, cu o prezență globală în 32 de țări. Se face remarcată prin metodele și tehnologiile unice și avansate de predare și este un precursor în domeniul predării limbii engleze pe piața românească, fiind prima și unica școală în România care dispune de un sistem software personal, tehnologie de recunoaștere vocală și aplicație pentru mobil, toate disponibile 24/7.

Burlington English a fost elaborat de la zero de o echipă de lingviști, educatori și dezvoltatori de software pentru a crea cele mai favorabile condiții pentru studierea limbii engleze. Metoda unică de predare oferă un sistem de învățare mixt care combină studiul online cu un profesor autorizat și folosirea software-ului disponibil 24/7.

Burlington English pune la dispoziția cursanților programe personalizate de instruire și îmbunătățire a nivelului de calificare a angajaților din diverse domenii de activitate.
Află mai multe detalii pe: www.burlingtonenglish.ro, Facebook: Burlington English Romania, Instagram: Burlington English Romania.

| Facebook | Instagram