Lipsa de reactie este motivata, in principal, de frica de a nu atrage asupra lor consecinte suplimentare, dar si de faptul ca mediul din care provin victimele nu este unul in care sa se promoveze respectul, toleranta si profesionalismul. 

Pentru valorizarea potentialului profesional al femeilor se impune o mai mare solidarizare in randul acestora, care sa fie dublata de initiative legislative suplimentare in materie de combatere a discriminarii. 

Identificand aceasta necesitate si oportunitate, Agentia Nationala Antidrog alaturi de compania de consultanta Loop Operations, parteneri in cadrul proiectului „Egalitate pe piata muncii - Sansa TA la un viitor mai bun!”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, organizeza o dezbatere publica cu tema „Managamentul diversitatii in organizatii – femeile si empatia emotionala", in data de 29 aprilie 2015, la hotel Millenium Business Center din Constanta, incepand cu orele 11:00. 

Dezbaterea se va centra pe discriminarile si diferentierile de pe piata muncii la care sunt supuse femeile si pe modul in care acestea contribuie la mentinerea nedreptatii sociale, urmarindu-se, totodata, identificarea unor oportunitati de autoafirmare a femeii, atat pe piata muncii, cat si in spatiul public. 
 
Proiectul „Egalitate pe piata muncii - Sansa TA la un viitor mai bun!” contribuie la cresterea oportunitatilor de angajare pentru femeile ce apartin grupurilor vulnerabile in vederea crearii unei piete a muncii incluzive si are ca principale directii de actiune cresterea oportunitatilor de angajare pentru femeile aflate in situatii de risc de excluziune sociala si  imbunatatirea accesului egal la ocupare.

Pentru a participa la eveniment, dar si pentru mai multe detalii legate de proiect si parteneri, ne puteti contacta la adresa de e-mail comunicare@loopoperations.ro.