În luna decembrie 2017 va avea loc la București cea de-a două ediție a Galei Fondurilor Structurale, eveniment în cadrul căruia sunt premiate proiectele finanțate din fonduri europene.

Evenimentul reprezintă punctul culminant al campaniei „Succesul e…MOLIPSITOR!” desfășurată în anul 2017 de Reprezentanța Comisiei Europene în România și Structural Consulting Group. Gala Fondurilor Structurale este prima inițiativă coerentă de promovare a binelui realizat în cadrul proiectelor cu finanțare europeană și care oferă recunoaștere muncii a mii de români care au implementat proiecte. 
 
Prima ediție a Galei Fondurilor Structurale a avut loc pe 15 decembrie 2014 și s-a bucurat de un real succes: peste 300 de participanți din sală, peste 24.000 de spectatori online, peste 101 proiecte înscrise, inițiativa fiind promovată inclusiv în revista Panorama a Comisiei Europene, bucurându-se și de prezența comisarilor Corina Crețu și Jyrki Katainen.
 
A doua ediție a Galei Fondurilor Structurale are loc pe 18 decembrie 2017, în București!

Înscrierile proiectelor în cele 8 categorii se desfășoară până pe 15 noiembrie. Vor fi premiate proiecte din domeniile educației și formării, turismului, infrastructurii de business/sociale/educaționale/de transport/rurale/urbane, agriculturii și pescuitului, finanțărilor private, structurilor de economie socială, start-upurilor și finanțatorilor mici. Mai multe detalii despre secțiunile Galei AICI...