Acestea sunt cateva dintre intrebarile esentiale la care vom raspunde in cadrul evenimentului de informare si networking organizat de Biroul Europa Creativa Romania din cadrul Ministerului Culturii – Unitatea de Management a Proiectului, in parteneriat cu Ministerul Culturii din Republica Moldova, in data de 29 mai 2015, la Complexul Muzeal National „Moldova“ - Muzeul Unirii din Iasi.
 
Evenimentul isi propune sa incurajeze cooperarea dintre operatorii culturali din Romania si Republica Moldova care doresc sa invete cum isi pot cauta parteneri pentru proiectele de cooperare finantate prin programul Europa Creativa.
Intalnirea este structurata pe doua componente principale: informare si networking. Estimam ca la eveniment vor participa aproximativ 70 de organizatii din ambele tari.
 
Agenda evenimentului poate fi vizualizata aici.
Cei interesati sunt rugati sa transmita formularul de inscriere si fisa de identificare de parteneri completate prin e-mail la adresa cultura@europa-creativa.eu pana cel tarziu in data de 21 mai 2015, ora 17.00.
 
Persoana de contact:
Claudia Romanescu, consultant Subprogramul Cultura, Biroul Europa Creativa Romania, tel.: +4021 316 60 61, e-mail: claudia.romanescu@europa-creativa.eu.
 
Mai multe detalii pe http://www.europa-creativa.eu/