Asociația Centrul pentru Monitorizarea Politicilor Publice (CMPP), în calitate de partener în proiectul “Designing Dialogue: Structured Dialogue of Young People with Decision Makers” (Erasmus+), vă invită să aplicați la un workshop destinat tinerilor între 18-30 ani care își propune să deschidă noi căi de dialog între tineri și factori de decizie instituționali, atât la nivel local cât și la nivel național.

Workshop-ul se va desfășura pe parcursul unei săptămâni (16-23 septembrie 2016) în orașul Sveta Nedelja (Croația), situat la 20 km de Zagreb. Participanții vor avea ocazia să contribuie cu idei și teme pentru dezbateri, dar și să interacționeze cu persoane interesate de domeniul politicilor pentru tineret din țări precum Croația, Turcia sau Spania.

Cerințe:
- Vârsta participanților: 18 – 30 de ani (!);
- Limba engleză - nivel avansat (toate activitățile se vor desfășura în limba engleză);
- Experiența în domeniul politicilor pentru tineret este binevenită, însă nu obligatorie.

Profilul aplicanților:
1) Tineri din medii defavorizate sau grupuri vulnerabile interesați de politicile pentru tineret;
2) Membri ai consiliilor/asociațiilor de tineret;
3) Factori de decizie în domeniul politicilor pentru tineret, la nivel local sau național;
4) Experți în politici publice.
 
Cazarea la hostel și masa sunt asigurate de către organizatori, iar transportul se decontează în limita sumei de 170 euro/persoană.
Persoanele interesate sunt rugate să trimită un CV și o scrisoare de intenție la adresa office@cmpp.ro, ambele în limba engleză, până la data de 15 iulie 2015. Rezultatele vor fi anunțate până la finalul lunii iulie.