Cafea proaspat rasnita, maiestria si taina olaritului, incursiune in lumea rugby-ului, atelier de barista, sesiuni de creative dance pentru copii, mentorat vocational, consultanta in comunicare, curs de scriere creativa si bijuterii handmade, pranzuri savuroase sunt toate daruri licitate in cadrul celei de-a doua editii Dar din dar se face organizata  pe 22 mai de Fundatia PACT la The HUB Bucharest.

La a doua editie Dar din dar se face, Fundatia PACT a strans datorita celor 70 de prieteni, sustinatori si parteneri 10.000 RON, bani care merg catre o noua initiativa de antreprenoriat social in cadrul viitorului apel de proiecte PACT pentru COMUNITATE.

Am inceput seara cu voie buna, cu un pahar de Beciul Domnesc, cafea cu poveste de la Coftale, bunatati proaspete de la FruFru si salata proaspata de la Cosul de legume. Gazdele evenimentului - Mircea Criveanu, Managing Partner Orasul Meu si Dragos Nicolaescu, Chief Executive Officer Visionary Business Consultants, prieteni dragi ai PACT, ne-au introdus in atmosfera de a darui si au condus licitatia conceputa in doua parti: jumatate din daruri fiind licitate cu strigare, in timp ce alta jumatate a format obiectul unei licitatii tacute.

In momentele de pauza ale licitatiei, beneficiari ai proiectelor PACT au impartasit cu publicul experientele din cadrul proiectelor realizate: atelierele de olarit din Corabia si reabilitarea odailor fostilor oieri din Tara Lovistei.

In cadrul primei runde a programului PACT pentru COMUNITATE (august 2012 – aprilie 2013), fundatia a sprijinit 11 proiecte comunitare in valoare de 110.000 RON: de la o noua croitorie in satul Barca din Dolj, pana la ateliere de olarit in Corabia, Olt; de la o centura cicloturistica amenajata in Ciocanesti Dambovita pana la ateliere de facut maturi traditionale in Urziceanca, Dambovita.
Datorita prietenilor generosi care au venit la cea de-a doua editie Dar din dar se face, putem include inca un proiect in urmatoarea runda a programului PACT pentru COMUNITATE.

Pentru mai multe detalii despre comunitatile PACT si proiectele pe care le fac, ne puteti urmari pe wwww.facebook.com/FundatiaPACT, iar daca nu ati ajuns la eveniment si vreti sa ne sustineti, puteti face o donatie in contul RO23BPOS70606197144RON06, deschis la BancPost suc. Universitate, titular Fundatia PACT.

Multumim celor care ne-au facut darurile de la licitatie: Cycling Romania, Irina Markovits, Coftale, Simbio, The Awesome Project, Alina Petrisan, Eneada, Dragos Nicolaescu, Mircea Criveanu, Bogdan Theodor Olteanu, Camera din fata, Cosul de legume, Revista de povestiri, Ionel Cococi, Geo Ungureanu, FruFru.

Acest eveniment nu s-ar fi putut realiza fara sprijinul partenerilor: The HUB Bucharest, Computaris, Class IT Outsourcing, Frufru, Mirus Advisory Services, Rentrop & Straton, Vincon Romania si parteneri media: Romania Pozitiva, Inspire Business, Business24, Ziare.com, Eurodesk, Orasul Meu, Gala Societatii Civile, CSR Media, Cooperativa Urbana, Metropotam.