Daca vrei sa-i ajuti, acum nu te costa nimic!

Fundatia ROLDA isi desfasoara activitatea in Galati, fiind singurul ONG local capabil sa construiasca si sa administreze 2 adaposturi la stardadele impuse de legile romanesti si internationale, respectand drepturile animalelor.

In anul 2007, in colaborare cu clinica veterinara VetiMed au fost sterilizate peste 300 animale fara stapan si 400 tratamente efectuate in cadrul programului "Ajuta-ma sa ma vindec", program de asistenta a comunitatii cu venituri reduse.

De la inceputul acestui an, au fost sterilizate peste 150 caini de pe platforma Arcelor Mittal Galati si alte cateva zeci tratate gratuit (pentru stapanii care nu-si permit achitarea costurilor veterinare).

Pentru mai multe detalii despre activitatea fundatiei, va rog sa accesati site-ul www.rolda.org

Daca doriti sa sprijiniti activitatea noastra, puteti acorda 2% din impozitul pe venit, suma care oricum ar ajunge la stat daca nu va exprimati optiunea pana la 15 mai 2008.

Va rugam solicitati sa va trimitem pe e-mail, atasat, formularul de 2% completat cu datele fundatiei, nu ramane decat sa-l printati si sa completati datele dvs., urmand apoi sa-l depuneti odata cu celelalte declaratii pana la 15.05.2008.

Dana Costin
Presedinte
Fundatia ROLDA

Tel: 40 748 903 612 
Feroviarilor 16, Bl.C2, ap.18
800563 Galati, Romania
E-mail: rolda@care2.com
www.rolda.org