Studentii romani din strainatate cu rezultate academice si extra-curriculare deosebite sunt invitati sa se inscrie in competitia „Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate” pana la data de 15 noiembrie 2012.

 Inscrierile in concursul prin care sunt premiati si recunoscuti cei mai valorosi studenti romani din intreaga lume in anul universitar 2011-2012 sunt in plina desfasurare. Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) ii incurajeaza pe tinerii care au studiat peste hotare in anul 2011-2012 sa trimita CV-ul lor si o scurta autodescriere la adresa de e-mail studentulanului@lsrs.ro.

LSRS pune la dispozitia tuturor celor care doresc sa contribuie la recunoasterea tinerilor romani cu rezultate deosebite un formular online de recomandare. Toti tinerii recomandati vor fi contactati de echipa LSRS pentru a-i invita sa se inscriere.
Mai multe informatii referitoare la concurs si la regulamentul de participare pot fi gasite la: www.gala.lsrs.ro/concurs/.

Un juriu de prestigiu. Ca si la editiile anterioare, jurizarea candidatilor se va desfasura in doua etape. Preselectia va fi realizata de catre laureatii galelor precedente, iar selectia finala de un juriu prezidat de Dl. Acad. Ionel Haiduc (Presedintele Academiei Romane) si alcatuit din: Dl. Acad. Eugen Simion, Dl. Raed Arafat (Ministerul Sanatatii), Dl. George Butunoiu (Butunoiu Executive Search), Dna. Sandra Pralong (SynergEtica Foundation), Dl. Liviu Muresan (Fundatia EURISC), Dl. Napoleon Pop (Banca Nationala a Romaniei), Dl. Radu Dudau (Universitatea Bucuresti) si Dl. George Ivascu (Teatrul Metropolis).
 
Un cadru de exceptie. Decernarea Premiilor LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate se va desfasura, ca in fiecare an, in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate. Gala va avea loc la Palatul Parlamentului din Bucuresti in data de 8 ianuarie si va marca totodata aniversarea a patru ani de activitate a LSRS. Evenimentul va reuni, ca in fiecare an, studenti si tineri profesionisti, personalitati din mediul academic si sectorul public, din mediul de afaceri si cel neguvernamental. Cei care vor dori sa participe la evenimentul de decernare a premiilor vor trebui isi rezerve un loc completand formularul de inscriere disponibil aici.
 
Contact:

Sorana Serban                                                                      Adina Vintan
Vicepresedinte Comunicare si Informare                       Coordonator Gala LSRS 2013
Sorana.Serban@lsrs.ro                                                        Adina.Vintan@lsrs.ro
0752 038 218                                                                         0722 697 550
 
Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) ofera studentilor si absolventilor romani de peste hotare un cadru deschis de dialog si actiune.
 
LSRS promoveaza initiativa, profesionalismul si solidaritatea membrilor sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, si o atitudine pozitiva fata de perspectivele reorientarii lor spre tara.
Obiectivul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale, civice si culturale ale membrilor sai, precum si de a sprijini contributia lor la dezvoltarea Romaniei.
 
LSRS este o organizatie neguvernamentala, apolitica si echidistanta.