Crosul Padurii este un eveniment sportiv de strangere de fonduri cu traditie pentru programul “Adopta un copac!”, in anii trecuti fiind unul din antrenamentele pentru Maratonul International Bucuresti.

Padurea Copiilor este o campanie a programului ”Adopta un copac!”, in care ne propunem sa plantam cate un puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania, pentru ca atunci cand vor creste si copiii nostri vor avea nevoie de aer curat!

Crosul de anul acesta va avea loc in 4 noiembrie 2012, in Parcul Tineretului.
POTI ALERGA LA UNA DIN CELE 3 CURSE:


•    Cursa lunga de 10 km. Taxa de participare reprezinta o donație de 50 lei pentru cei care doresc tricou din bumbac si de 70 lei pentru cei care doresc un tricou tehnic.
•    Cursa Populara de 3 km. Taxa de participare reprezinta o donatie de 30 lei, iar alergatorii primesc tricou din bumbac.
•    Cursa Copiilor de 1 km. Taxa de participare reprezinta o donație de 3 kg de deseuri de hartie.

Inscrierea la oricare din curse se face prin completarea acestui formular.

Pentru ca inscrierea sa fie Finalizata dupa completarea formularului va rugam sa faceti plata cursei pana pe 1 noiembrie 2012, prin:

1. Virament bancar in conturile de RON al ViitorPlus: RO61RNCB 0085 0439 5170 0001 deschis la BCR – Agentia World Trade Center; sau RO68INGB 0000 9999 0238 0164 deschis la ING Bank – Sucursala Bucuresti cu mentiunea “Inscriere Crosul Padurii cursa…..”.

2. Online pe site-ul ViitorPlus – AICI cu mentiunea “Inscriere Crosul Padurii cursa  …..”.

3. La sediu asociatiei ViitorPlus: Str. Ion Nistor, nr. 2, ap. 01, sector 3, Bucureşti (langa Palatul Şutu)

TRASEUL
Cursa 10 km – Traseul: plecare de la intrarea in Parcul Tineretului,dinspre Liceul Sincai – aleea principala pana la lac – se coboara spre lac prin dreapta – se inconjoara lacul de 3 ori si se intra pe aleea bretea din dreapta podului inapoi spre aleea principala – finish la punctul de start de la intrarea in parc, de unde s-a dat startul.
Cursa 3 km – acelasi traseu doar 1 singura data.
Cursa 1 km – Startul este la intrarea Parcul Tineretului, dinspre Liceul Sincai – aleea principala pana la podul de peste lac – intoarcere pana la intrarea in Parc pentru finish.

Taxa inedita in maculatura (hartie) doreste sa incurajeze reciclarea si sa atraga un semnal de alarma ca si prin Reciclarea Hartie se pot salva de la Taiere Copaci.

In 2011 la Crosul Padurii, 405 alergatori au fost prezenti, contribuind prin donarea unei taxe de inscriere, dar şi a unei cantitati de minim 3 kg de deşeuri de hartie per participant in vederea reciclarii. Astfel, s-au colectat 2.036 de kilograme de hartie ce urmeaza a fi reciclata şi fonduri pentru plantarea a 4.000 de puieti in cadrul proiectului "Adopta un copac!".