Fundatia "Inima de Copil" din Galati angajeaza doi consultanti in atragere de fonduri si comunicare in cadrul proiectului de dezvoltare organizationala "Diferenta prin competenta", finantat prin Programul Phare 2006/018-147.01.02/03 Cresterea rolului societatii civile in procesul de integrarea a Romaniei, Componenta 3 – Dezvoltarea sectorului ONG si educatie civica.

Posturile presupun asigurarea de suport de specialitate pentru personalul organizatiei pe o durata de 8 luni in vederea realizarii:

- unui plan de atragere de fonduri si a monitorizarii implementarii acestuia, urmarindu-se cresterea sustenabilitatii organizatiei pe termen lung, a eficientei si eficacitatii in atragerea de fonduri

- unei campanii de comunicare si a monitorizarii implementarii acesteia, urmarindu-se cresterea vizibilitatii organizatiei.

Procesul de consultanta va presupune atat deplasari la sediul organizatiei, intalniri periodice cu persoanele cheie din proiect, cat si contacte permanente prin email si telefonic.

Se solicita persoane cu experienta in comunicare, atragere de fonduri si lucru in sectorul ONG de cel putin 3 ani.

Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV si o scrisoare de intentie pana la data de 20 Februarie 2009 pe adresele de email office@inimadecopil.ro  si sianna.burtea@inimadecopil.ro sau fax 0236/312199, persoana de contact Anna Burtea. Doar persoanele selectate vor fi invitate pentru interviu.

Detalii cu privire la activitatea fundatiei sunt prezentate pe www.inimadecopil.ro