Spectacolul va avea premiera in eXplore dance festival #10. Performerii trebuie sa fie disponibili pentru programarea de spectacole ulterioare premierei pâna in iunie 2016 si sa fie dispusi sa lucreze in afara tarii in perioada realizarii spectacolului, daca organizatorii hotarasc acest lucru.
Scurtmetrajul de dans va fi filmat in perioada septembrie - octombrie 2015. Repetitiile vor incepe din luna august si se vor derula pâna la programarea filmarilor, in functie de disponibilitatile echipei.



Colectivul Tangaj Dance cauta performeri cu o corporalitate interesanta, personalitate artistica puternica, dispusi sa-si asume riscuri pe scena sau pe platoul de filmare. Simona lucreaza cu miscare dusa la extrem, hibridizare stilistica, limbaj non-dialectic si masinal, abstractizare si recontextualizare. Lucrarile realizate de coregraf au un caracter puternic interdisciplinar bazându-se pe asociere si disociere de sens prin folosirea sunetului, textului si mai ales a artei video. Sunt invitati la auditie dansatori, actori si practicanti ai artei performative contemporane. Simona este in cautare de performeri care pot aduce un aer proaspat in industria creativa printr-un stil personal inedit, fiind interesata de folosirea influentelor din dansul urban (de strada), a artelor martiale, tehnicilor experimentale de dans bazate pe principii senzoriale si terapeutice. Pe de alta parte se cauta integrarea in echipa a performerilor cu o motricitate speciala sau o tehnica solida in dansul contemporan, dornici sa descopere un limbaj dezarticulat.

Auditia are loc in datele de 15 si 16 iulie 2015 intre orele 10:00 si 14:00 la WASP-Working Art Space and Production. Auditia este organizata sub forma unui workshop coordonat de coregraful Simona Deaconescu, alaturi de performerii Denis Bolborea si Alexandra Balasoiu. Pentru a te inscrie la auditie trimite un CV sau un bio narativ la contact@waspmagazine.com, cu cc la tangajdance@gmail.com, in care te rugam sa incluzi:

• experienta anterioara (studii, cursuri la care ai participat, spectacole sau evenimente in care ai performat, artisti alaturi de care ai lucrat)

• linkuri cu tine performând (daca exista)

•  o fotografie.

Deadline pentru primirea aplicatiilor: 12 iulie 2015.



Performerii selectati pentru participarea la auditie vor fi anuntati in data de 14 iulie 2015.

Performerii selectati in urma auditiei pentru spectacolul de dans trebuie sa fie disponibili pentru repetitii incepând cu data de 20 iulie 2015.

Onorariul va fi discutat ulterior auditiei. Pentru activitatile din afara Bucurestiului cheltuielile de deplasare, masa si cazare in tara si/sau strainatate vor fi asigurate de producator.

“Camera 0003 | Linii de Fuga” este un proiect produs de Asociatia Tangaj Dance si co-produs de Asociatia 4Culture, WASP - Working Art Space and Production, Life Long Burning, 4 Proof Film si Tapioca Film. Proiect cultural finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Detalii


WASP este un spatiu privat care gazduieste dansul contemporan, experimentele de arta vizuala, producatorii de teatru independent si pe toti cei pasionati de multimedia si performance | 500mp, intr-o veche fabrica comunista, transformati intr-un spatiu de productie, educatie si cercetare | 2 studio-uri: White box si Black Box, un spatiu dedicat expozitiilor si un Media Lab.