In perioada 01 noiembrie 2010 – 31 octombrie 2012, Asociatia Sfantul Stelian, in calitate de beneficiar, a implementat proiectul „Scoala diveristatii- sectorul 5, promotor al educatiei incluzive si nondiscriminarii in scoala”, POSDRU/17/1.1/G/33532.

Proiectul poate fi considerat un model de buna practica pentru replicarea activitatilor sale in cadrul tuturor scolilor ce se confrunta cu cazuistica complexa a inadaptarii scolare si a participarii reduse in scoala a copiilor din grupuri defavorizate si supuse discriminarii. Colaborarile incheiate pe parcursul proiectului vor continua prin atragerea de noi parteneri, reprezintand premiza sustenabilitatii acestuia. Demararea proiectului in mai multe scoli si disemninarea rezultatelor sale in cadrul intalnirilor si meselor rotunde ce au avut loc in cadrul proiectului reprezinta un punct de plecare pentru o actiune mai ampla vizand integrarea scolara si imbunatatirea educatiei dincolo de sectorul 5 al capitalei.

Proiectul „Scoala diversitatiiSectorul 5, promotor al educatiei incluzive si non-discriminarii in scoala” s-a derulat timp de 24 luni prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), axa prioritară 1 „Educatia si formarea profesionala in sprijinul cresterii economice si societatii bazate pe cunoastere", domeniul major de interventie 1.1. „Acces la educatie si formare profesionala initiala de calitate”.

Pentru informatii suplimentare puteti contacta:
Manager proiect: Cristina Iuresi
Mobile: 0724334852
E-mail: iuremus@yahoo.com
Asociatia Sfantul Stelian
Tel. 021-3359880
Fax. 021-3361914
E-mail: sfs@rdsmail.ro