Un dreamcatcher (o plasa de vise) agatat deasupra patului are puterea de a prinde visele. Pe cele rele le pastreaza si dispar odata cu venirea diminetii, iar cele bune coboara inspre noi. Imagineaza-ti ce puteri are daca este facut chiar de tine sau daca il daruiesti cuiva drag.

Fundatia Chance for Life te invita marti, 23 octombrie, ora 19.00, la Ceainaria Tea House la un atelier despre cum sa... prindem visele. Vom invata alaturi de tinerii de la fundatie cum sa cream un dreamcatcher, cum a aparut acesta, vom vorbi despre vise si visuri, totul intr-o atmosfera linistita, pe muzica americo-indiana.          

Adresa ceainariei este: Bdul George Cosbuc, nr. 13, Sector 4, Bucuresti.

Inscrierile se fac trimitand un mail la diana.ferent@chanceforlife.ro.

Numar de locuri: 20

Taxa de participare: 25 lei. Pentru ca vorbim de vise si visuri, cu cei 25 lei pe care ii vei dona la intrare, ne vei ajuta sa aducem mai aproape de visurile lor un grup de tineri seropozitivi institutionalizati.

Ce trebuie sa aduci? Entuziasm si visuri de implinit, toate materialele vor fi puse la dispozitie de catre Fundatia Chance For Life.

Fundatia Chance for Life organizeaza astfel de ateliere si in companii cu angajatii. Mai multe detalii aici.

Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala care isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Prin campanii sociale si educationale care provoaca oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri, Chance for Life formeaza spiritul civic al romanilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a comunitatilor din tara noastra.
Mai multe informatii despre noi poti gasi pe chanceforlife.ro sau pe Facebook aici si  aici.