Fundatia Transylvania College organizeaza cea de-a 13-a editie a evenimentului anual de strangere de fonduri, Halloween Charity Ball. Editia din acest an va fi cu atat mai speciala cu cat in 2013 sarbatorim 20 de ani de activitate.

Halloween Charity Ball va avea loc in Cluj-Napoca, vineri, 15 noiembrie 2013, incepand cu ora 18:00, in International Ballroom, noua si moderna sala de evenimente din campusul Transylvania College. Evenimentul are ca scop sustinerea elevilor din programul de burse si ajutor financiar “Frate de Carte”, program lansat de Fundatia Transylvania College in anul 2000. 

De la lansarea programului, au beneficiat de burse si ajutor financiar peste 50 de copii, care au primit astfel acces la cea mai buna educatie. Sunt copii care provin din medii dezavantajate, unii dintre ei fiind chiar orfani. Cu totii au un potential remarcabil, confirmat de multitudinea de premii si distinctii pe care le-au obtinut la competitii nationale si internationale, aducand mandrie scolii si celor care i-au sustinut.

Anul acesta, prin Programul de Burse vom sustine 38 de elevi ai Transylvania College, care beneficiaza de burse totale sau partiale de studiu ce acopera costurile de scolarizare, pranzul, manualele, uniforma, examenele si, pentru unii copii din mediul rural, cazarea.
 
Obiectivul programului nostru este sa ofere sanse egale la educatie copiilor cu potential academic ridicat, indiferent de mediul din care provin.

Intrarea la acest eveniment se va face doar pe baza de invitatie sau pe baza unei contributii individuale pentru fondul de burse.
Fundatia Transylvania College este dedicata excelentei in educatie si crede in puterea acesteia de a forma viitori lideri pregatiti sa obtina succes in orice domeniu. Fundatia Transylvania College acorda fiecarui elev/ copil sansa de a atinge excelenta in tot ceea ce intreprinde, punand in valoare calitatile personale, formand un om independent, responsabil, increzator in fortele proprii si pregatit sa lucreze in echipa.
 
Informatii suplimentare referitoare la acest eveniment:
 
Domnita Fechete
Director de dezvoltare
Fundatia Transylvania College
domnita.fechete@transylvania-college.ro 
0724 087 142.