Gazdele evenimentului sunt indragitii Pavel Bartos si Dana Rogoz, care vor fi insotiti de invitati de marca, precum Printesa Marina Sturdza si E.S. Dl. Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii, Dl. Dumitru Dorin Prunariu, Dl. Ioan Nemtoi, Dl. Helmut Duckadam, precum si alte  personalitati si invitati surpriza din tara si din strainatate.
 
Anul acesta organizatorii si directorul artistic Maria Andrei au pregatit citeva pachete de licitatie unice si pe care ’banii nu le pot cumpara’. Printre principalele pachete de licitatie din acest an se numara o calatorie impreuna cu echipa Steaua Bucuresti in avionul echipei, sejur alaturi de echipa in Londra si bilete in loja VIP alaturi de oficialii Stelei pentru meciul Steaua- Chelsea din Liga Campionilor. 
 
De asemenea, participantii vor putea licita si pentru o noapte in dormitorul in care s-a nascut Regina Maria a Romaniei, din Eastwell Manor. In plus, cuplul castigator va primi drept premiu un costum de la Tudor, Personal Tailor si o rochie din colectia ” Elements” , avand  ocazia de  a-l intalni pe Lordul Sackville West la Castelul Knole din Sevenoaks.
 
Vor fi licitate, in exclusivitate, 6 lucrari realizate in cadrul proiectului Style & Nature, Elements, oferite in avantpremiera evenimentului cu acelasi nume si care ii are ca protagonisti pe Dumitru Dorin Prunariu, Andreea Raducan, Ioan Nemtoi, Ioan Bolborea, Nicolae Moldovan si Camelia Potec, in ipostaze inedite, fiecare dintre acestia reprezentand un element al Naturii. 
 
Se vor licita obiecte donate de vedete de la Hollywood, o bijuterie cu diamante, oferita de celebra casa de bijuterii Sabion, o petrecere mobila cu ciocolata oferita de Heidi si o vizita cu degustare si sedere la Vila Dobrusa, in tinutul vinului Dragasani, locul de nastere al vinurilor Avincis.
 
Toate pachetele vor fi oferite spre licitatie doar in cadrul evenimentului, dar pentru cei care nu sunt prezenti va exista posibilitatea licitatiei prin email, printr-o inscriere prealabila la auction@hospice.ro.
 
“Balul Edelweiss este cel mai important eveniment de strangere de fonduri organizat de HOSPICE  Casa Sperantei, prin care sustinem serviciile gratuite pe care le oferim. Anul acesta dorim sa strangem fonduri si pentru constructia noului centru HOSPICE din sectorul 2, care va ajuta anual 2000 de pacienti cu boli grave de sanatate sa primeasca ingrijirea de care au atat de mare nevoie.“ a declarat Alexandru Padureanu, Director Executiv HOSPICE Casa Sperantei.
 
Balul Caritabil Edelweiss este sustinut de companii precum: Fundatia Vodafone, Fundatia Help Net, Whiteland Import Export, GlaxoSmithKline, Sofmedica, Fundatia Acvatot, Veolia Water Solutions & Technologies Romania, Kaufland Romania, Fildas, KPMG, Raiffeisen Bank, ProTV  si va fi gazduit prin generozitatea Ministerului Culturii.
 
Balul Caritabil Edelweiss, ajuns la a 13-a editie, este primul si cel mai mare bal caritabil din Romania organizat cu scopul de a sustine cauza HOSPICE. Balul este organizat de HOSPICE Casa Sperantei cu scopul de a strange fonduri pentru sustinerea serviciilor gratuite de ingrijire a copiilor si adultilor cu boli incurabile. Biletele pentru bal costa 175 de euro si pot fi achizitionate prin email la events@hospice.ro .
 
Acreditarile de presa pentru acces la eveniment se obtin la: Daniel A. Bujorean, Cordonator National de PR, daniel.bujorean@hospice.ro
 
                                  
***
HOSPICE Casa Sperantei este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.
 
Ingrijirea paliativa este ingrijirea menita sa amelioreze calitatea vietii pacientilor si familiilor acestora, atunci cand se confrunta cu probleme asociate bolilor amenintatoare de viata, prin prevenirea si inlaturarea suferintei, prin identificarea precoce, evaluarea si tratamentul durerii si al altor probleme de natura fizica, sociala, psiho-emotionala si spirituala. (dupa Definitia Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 2002)
 
HOSPICE asigura gratuit, de 21 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud Est.
 
Media Contact :
Daniel A. Bujorean, Coordonator National de PR,  daniel.bujorean@hospice.ro, 0733 553 402
Pentru fotografii si clipuri video despre activitatea HOSPICE accesati www.hospice.ro/media